Ατομικά Extension Βλεφαρίδων – Φθηνά ή Ακριβά;

Τα Ατομικά Extension Βλεφαρίδων είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη θεραπεία ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες τη λατρεύουν γιατί τους γλιτώνει χρόνο από το make-up τους τα πρωινά που βιάζονται. Είναι επίσης τέλεια για το καλοκαίρι όταν προτιμάμε να μην φοράμε βαρύ μακιγιάζ. Οι ημι-μόνιμες βλεφαρίδες κάνουν τις βλεφαρίδες μας να φαίνονται πιο μακριές και πυκνές κολλώντας μία ψεύτικη βλεφαρίδα σε μία φυσική με μία ασφαλή, κλινικά ελεγμένη κόλλα. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες βγαίνουν σε πολλά μήκη (9 μέχρι 14mm), σχήματα, και πυκνότητα.

zempillahosszabbítás

Ανάλογα με τον κύκλο ζωής κάθε βλεφαρίδας, οι ημι-μόνιμες βλεφαρίδες μπορεί να κρατήσουν μέχρι και τρεις μήνες. Για να τις κρατήσετε γεμάτες και πυκνές συστήνεται να πηγαίνετε για συνεδρίες ανανέωσης κάθε τρεις εβδομάδες. Μετά την θεραπεία, είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε προϊόντα που έχουν λιπαρή βάση, καθώς μπορεί να υγροποιήσουν την κόλλα και να κάνουν τις βλεφαρίδες να πέσουν. Οι καλές συνθετικές βλεφαρίδες είναι πολύ ελαφριές και δεν πρέπει να επιβαρύνουν υπερβολικά τις φυσικές. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε αυτό σημαίνει ότι η αισθητικός σας έχει βάλει βλεφαρίδες που είτε είναι πολύ βαριές είτε πολύ μακριές.

Η δεύτερη επιλογή είναι η ανάπτυξη των φυσικών σας βλεφαρίδων με Ορούς Ενδυνάμωσης Βλεφαρίδων. Η φόρμουλα τους είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά, τα οποία θρέφουν τους θύλακες των βλεφαρίδων και βοηθούν την φυσική τους ανάπτυξη. Μέσα σε λίγες εβδομάδες χρήσης, οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο μακριές και πυκνές. Το Nanolash και το Latisse είναι μόνο δύο από τους πολλούς υπέροχους Ορούς Βλεφαρίδων, οι οποίοι μπορούν να αυξήσουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας κατά 60%. Οι βλεφαρίδες, όπως ακριβώς και τα μαλλιά, χρειάζονται σωστή ενυδάτωση και θρέψη ώστε να μακρύνουν και να μείνουν δυνατές.MBR

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι βλεφαρίδες των γυναικών που χρησιμοποιούν ορούς βλεφαρίδων πέφτουν λιγότερο κατά την αφαίρεση του make-up. Όταν βάζετε στις βλεφαρίδες τον ορό, τότε γίνονται κατά μέσο όρο 5mm πιο μακριές. Τα περισσότερα ενισχυτικά βλεφαρίδων πρέπει να χρησιμοποιούνται συστηματικά για τουλάχιστον 2 μήνες. Μετά από αυτή την περίοδο, αρκεί να βάζετε τον ορό δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα. Αυτά τα προϊόντα είναι ασφαλή για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και δεν προκαλούν ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *