Πώς μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα;

Θα θέλατε να έχετε μεγαλύτερα μάτια; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα μάτια σας φαίνονται τόσο μικρά; Μήπως κάνετε κάτι λάθος με το μακιγιάζ σας; Εδώ δεν θα μάθετε μόνο κάποιες βασικές συμβουλές και κόλπα για το πώς να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα, αλλά θα μάθετε επίσης τι να αποφεύγετε στο μακιγιάζ ματιών σας. Συχνά, βάζουμε τα λάθος προϊόντα ή βάζουμε το σωστά προϊόντα σε λάθος μέρη χωρίς να το συνειδητοποιούμε καν.

Τι να κάνετε

Όταν φτιάχνετε το μακιγιάζ ματιών σας πάντα να χρησιμοποιείτε βάση. Θα κάνει την σκιά να μην φεύγει και θα κάνει τα χρώματα πιο έντονα και λαμπερά. Τώρα ήρθε η ώρα να παίξουμε το παιχνίδι των χρωμάτων. Χρησιμοποιήστε ανοιχτή απόχρωση για να μεγαλώσετε κάποιες περιοχές και πιο σκούρες αποχρώσεις για να μικρύνετε άλλες. Όταν χρησιμοποιήσετε άσπρη ή ανοιχτή κρεμ απόχρωση τα μάτια σας θα εξέχουν περισσότερο. Βάλτε την ανοιχτόχρωμη απόχρωση στην μέση του πάνω βλεφάρου και κάτω από το οστό του φρυδιού. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε άμεση ανόρθωση των ματιών σας χωρίς πλαστική ή Botox. Μπορείτε επίσης να βάλετε λίγη σκιά πέρλας ή highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών σας. Αυτό το απλό τέχνασμα θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο λαμπερά, ανοιχτά και ξύπνια. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η ανοιχτή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας θα τα κάνει να φαίνονται πιο κοντά το ένα με το άλλο. Εάν τα μάτια σας είναι ήδη κοντά, απλά παραλείψετε αυτό το βήμα.

mountainwqeq

Πάρτε μία σκιά πιο σκούρας απόχρωσης, κατά προτίμηση σε έναν ζεστό τόνο, και βάλτε την πάνω από την δίπλωση του βλεφάρου. Αναμείξτε την καλά. Είναι ο καλύτερος τρόπος να δώσετε λίγο βάθος στο βλέμμα σας.

Βάλτε την σκούρα απόχρωση κάτω από την γραμμή της κάτω βλεφαρίδας για να δείχνουν πιο πλατιά τα μάτια σας. Το καλύτερο τέχνασμα για να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πιο μεγάλα είναι να βάλετε ένα άσπρο μολύβι στο μέσα μέρος της γραμμής της βλεφαρίδας. Βάλτε μαύρη μάσκαρα από τις ρίζες ως τις άκρες των βλεφαρίδων σας. Οι μακριές βλεφαρίδες πραγματικά κάνουν τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα. Επικεντρωθείτε επίσης στις άκρες τους αλλά και στην εξωτερική πλευρά. Μην ξεχάσετε να βάλετε λίγο concealer για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

Τι να μην κάνετε

Μην χρησιμοποιείτε σκούρα απόχρωση κοντά στην γραμμή των βλεφαρίδων σας. Μην φέρετε την σκούρα απόχρωση προς τα μέσα. Ακόμα και εάν καλύψετε όλο το βλέφαρο με αυτή την απόχρωση, είναι σημαντικό να μην παραλείψετε την πτύχωση. Εάν το κάνετε αυτό, θα φαίνεται λες και τα βλέφαρά σας τελειώνουν εκεί που τελειώνει η σκιά. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε σκούρα, ζεστή σκιά κάτω από το οστό των φρυδιών. Αποφύγετε να βάζετε μαύρο μολύβι στην εσωτερική πλευρά της γραμμής των βλεφαρίδων. Θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται στενά και μικρά. Πάντα να χρησιμοποιείτε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες για να επιμηκύνετε ποτικά τα μάτια σας. Οι χρωματιστές μάσκαρα όπως οι μπλε ή οι γκρι δεν θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε τα μάτια σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *