Ιδέες μακιγιάζ για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει. Παρά το γεγονός ότι έχετε επιλέξει τα ρούχα, εξακολουθείτε να μην έχετε ιδέες σχετικά με το μακιγιάζ σας; Δεν ξέρετε τι να κάνετε για να λάμψετε; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, δείτε τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς παρακάτω.

Δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη για να γίνετε εκπληκτικά όμορφες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό που μετράει είναι μια δημιουργική ιδέα και ένα σοφώς επιλεγμένο στυλ μακιγιάζ (στην πραγματικότητα δεν ταιριάζουν σε όλες τα smokey eyes).

Παραμονή Πρωτοχρονιάς – επιλέξτε γκλίτερ!

Φέτος το πιο δημοφιλές μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς θα είναι σίγουρα το γκλίτερ. Δεν είναι τίποτα ασυνήθιστο, σε μια τέτοια περίπτωση κάθε γυναίκα θα ήθελε να λάμψει παρά να εξαφανιστεί ανάμεσα σε χιλιάδες φώτα, πυροτεχνήματα και σπινθήρες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας, οι πιο καυτές τάσεις περιλαμβάνουν γκλίτερ, χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις, μεταλλικές σκιές ματιών και ιριδίζουσα highlighters. Το γκλίτερ, που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν, αντικατοπτρίζεται επίσης στις τάσεις της Πρωτοχρονιάς – θα είναι ορατό στα βλέφαρα και στα νύχια, αλλά και στα φρύδια! Το μεταλλικό φινίρισμα μπορεί να ληφθεί με χρυσό και ασήμι, καθώς και με τη χρήση πολύχρωμων σκιών ματιών σε μεταλλικές εκδόσεις.

Κορυφαία χρώματα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Αναμφισβήτητα, το καρναβάλι είναι μια πολύχρωμη εποχή του χρόνου. Είναι καλό να γνωρίζουμε ποια χρώματα βρίσκονται στην κορυφή αυτής της σεζόν. Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε την απάντηση είναι να παρατηρήσετε τις τάσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Η μεγαλύτερη ποικιλία παρατηρείται μεταξύ των σκιών ματιών. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν να επιλέγουμε κορεσμένες αποχρώσεις μοβ και ροζ. Μια καλή επιλογή είναι επίσης το μπορντό, το μπλε και το πράσινο. Τα μαύρα smokey μάτια πρέπει να αντικατασταθούν αυτή τη φορά με μεταλλικές σκιές ματιών, για παράδειγμα βιολετί σκιές.

Αν και ένα όμορφα τονισμένο μάτι θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα χείλη.

Τάση παραμονής Πρωτοχρονιάς 1: ασημένιο μολύβι ματιών

Το γκλίτερ φαίνεται ωραίο στο βραδινό μακιγιάζ, αλλά μόνο αν το χρησιμοποιούμε με σωστό ποσό. Για να αποφύγετε το κιτς, μπορείτε να προσθέσετε λίγη λάμψη με τη μορφή ενός αξεσουάρ. Φέτος η τάση θα είναι το ασημένιο μολύβι ματιών. Αξίζει να πάρετε ένα μολύβι ματιών σε τζελ ή υγρή μορφή το συντομότερο δυνατό. Πώς να το εφαρμόσετε; Όπως ένα κλασσικό μολύβι ματιών, σε συνδυασμό με ένα μαύρο μολύβι ή απλώς εφαρμόστε το μόνο του στο κάτω βλέφαρο.

Τάση παραμονής Πρωτοχρονιάς 2: ιριδίζοντα highlighters

Το τονισμένα δέρμα δεν είναι μια νέα τάση. Ωστόσο, για μια τέτοια ευκαιρία όπως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρουσιάζεται σε μια εντελώς νέα μορφή. Εκείνη τη νύχτα η πιο μοντέρνα εμφάνιση θα περιλαμβάνει το λεγόμενο δέρμα mirror glazed (γυαλιστερό σαν καθρεύτης), ένα πολύ λαμπερό και γυαλιστερό φινίρισμα. Περί τίνος πρόκειται; Η επιδερμίδα θα φαίνεται σαν να είναι καλυμμένη με διαφανές γυαλί καθρέφτη. Η εντύπωση της υγρής, ιριδίζουσας επιδερμίδας είναι μια άλλη τάση για την φετινή παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τάση παραμονής Πρωτοχρονιάς 3: Go Glitter!

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κυριαρχείται από έντονα τονισμένα μάτια. Το μακιγιάζ μοιάζει με μια μπάλα ντίσκο και τα βλέφαρα που καλύπτονται με χρυσές κηλίδες είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις φέτος. Το γκλίτερ δεν χρησιμοποιείται μόνο στα μάτια, μπορούμε να το εφαρμόσουμε στα χείλη, τα μάγουλα, τα νύχια και τα μαλλιά. Μια ενδιαφέρουσα τάση στο μακιγιάζ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι τα φρύδια που τονίζονται με ένα φυσικό χρώμα και απώ πάνω προσθέτουμε γκλίτερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *