Φόρμουλα για τα πιο Τέλεια Φρύδια: Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Τα τζελ φρυδιών τελικά δεν έχουν διάρκεια όλη μέρα και δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτά; Αν θέλετε ένα προϊόν που προσφέρει φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν – είστε στο σωστό μέρος! Δείτε το υπέροχο σαπούνι φρυδιών, Nanobrow Eyebrow Styling Soap.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap Αποτελέσματα

Το ειδικό σαπούνι φρυδιών με υφή τζελ διαμορφώνει γρήγορα και εύκολα τα φρύδια και τα αποτελέσματα είναι υπέροχα. Το βουρτσάκι διευκολύνει την εφαρμογή και καλύπτει ομοιόμορφα κάθε τρίχα. Η γλυκερίνη ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη. Προστατεύει τις τρίχες από την αφυδάτωση και τις κρατά στη θέση τους για ώρες. Το σαπούνι Nanobrow χαρίζει όγκο στα φρύδια και είναι υπέροχα. Χωρίς κενά. Το σαπούνι ενυδατώνει και δαμάζει εύκολα τις τρίχες. Θα τις φτιάχνετε όπως πάντα θέλατε.

Λειτουργεί χωρίς νερό, δε χρειάζεται να βρέξετε το βουρτσάκι ή το σαπούνι. Το προϊόν δεν αφήνει υπολείμματα όπως το κανονικό σαπούνι. Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap δεν κολλάει τις τρίχες μεταξύ τους και μπορείτε να το ξεπλύνετε εύκολα με ένα μισελέρ ντεμακιγιάζ για παράδειγμα.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Αποτελέσματα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΥΚΝΟΤΕΡΩΝ φρυδιών;! Με το NANOBROW γίνεται

Θέλετε τα φρύδια σας να είναι πυκνότερα, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς; Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων και η σωστή περιποίηση των φρυδιών είναι το μυστικό. Το Nanobrow είναι εδώ για σας! Κάθε μέρα πριν κοιμηθείτε χρησιμοποιείστε το σέρουμ φρυδιών Nanobrow Eyebrow Serum, το οποίο ενδυναμώνει τη ρίζα και τα φρύδια. Κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε το ανάλαφρο σαπούνι φρυδιών Nanobrow Eyebrow Styling Soap, το οποίο δε βαραίνει και δεν αφυδατώνει.

σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Σαπούνι τζελ Nanobrow αντί για πλαστικοποίηση φρυδιών;

Ναι! Με αυτό το προϊόν μπορείτε να πετύχετε αποτελέσματα πλαστικοποίησης φρυδιών – χωρίς ακριβές θεραπείες! Χρειάζεστε ένα λεπτό βουρτσάκι και μερικές πινελιές από το προϊόν για φυσικό μακιγιάζ. Τα περιποιημένα φρύδια σας θα μείνουν το ίδιο για 24 ώρες και δε χρειάζεται να ανησυχείτε για διορθώσεις μέσα στην μέρα.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – οδηγίες

  1.  Βουρτσίστε τα φυσικά φρύδια σας.
  2.  Απλώστε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού.
  3.  Βουρτσίστε το σαπούνι στα φρύδια.
  4.  Κάντε γρήγορες κινήσεις από τη ρίζα ως τις άκρες των φρυδιών.
  5.  Χτενίστε με το βουρτσάκι απαλά για άλλη μία φορά.
  6.  Μαλακώστε τις άκρες των φρυδιών.
  7.  Περιμένετε μέχρι το σαπούνι να σταθεροποιηθεί.
  8.  Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας πομάδα, σκιά ή μολύβι φρυδιών ή αφήστε τα με το φυσικό τους χρώμα.

Πώς σας φαίνονται τα πυκνά φρύδια; Είναι από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής μας. Δημιουργήστε πυκνά, φυσικά φρύδια, με νεανική εμφάνιση, φρεσκάδα και ξεκούραστη όψη στο πρόσωπό σας. Για να κάνετε τα φρύδια σας πιο πυκνά, σχεδιάστε μεμονωμένες τρίχες με ένα μολύβι ή πομάδα. Γεμίστε τα κενά για πιο έντονο αποτέλεσμα.