ΤΟΠ 5 Μολύβια που θα Αλλάξουν το Καθημερινό Μακιγιάζ των Φρυδιών σας

ΤΟΠ 5 Μολύβια που θα Αλλάξουν το Καθημερινό Μακιγιάζ των Φρυδιών σας
Ένα καλό μολύβι φρυδιών, απαραίτητο για κάθε νεσεσέρ. Ωστόσο πώς θα επιλέξετε το καλύτερο; Βρήκαμε τον τρόπο. Έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις 5 επιλογές μας για τα καλύτερα μολύβια φρυδιών που μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινή σας περιποίηση φρυδιών. Δείτε τα αγαπημένα μας!

Δεν υπάρχει όμορφο μακιγιάζ χωρίς φυσικά φρύδια. Άλλωστε είναι το κάδρο του προσώπου μας. Το σωστό σχήμα των φρυδιών μπορεί να μαλακώσει τα χαρακτηριστικά μας. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα ποιοτικό και μακράς διαρκείας προϊόν που δε θα ξεφλουδίζει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα εξασφαλίζει τέλεια εμφάνιση φρυδιών.

ΤΟΠ 5 ΜΟΛΥΒΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ [ΚΑΤΑΤΑΞΗ]

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

περισσότερες πληροφορίες: www.nanobrow.gr



Αυτό το αδιάβροχο μολύβι φρυδιών με την πολύ λεπτή μύτη σας επιτρέπει να σχεδιάζετε λεπτές γραμμές που σχεδόν μοιάζουν με πραγματικές τρίχες. Είναι μακράς διάρκειας και πάντα έτοιμο για χρήση. Δε χρειάζεται να το ξύσετε! Είναι εύχρηστο και ακριβές και παράλληλα εξασφαλίζει ευχάριστο και γρήγορο καθημερινό μακιγιάζ φρυδιών. Αυτό το μολύβι φρυδιών διατίθεται σε 4 αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τα χαρακτηριστικά σας. Προσφέρει φυσικό, όμορφο σατινέ αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές. Αν ονειρεύεστε τέλεια φρύδια χωρίς κενά, το μολύβι Nanobrow είναι ό,τι καλύτερο. Μακιγιάζ που δεν μουτζουρώνει και δε ξεθωριάζει κατά τη διάρκεια της μέρας; Φυσικά! Η βελούδινη σύνθεση γλιστράει στο δέρμα, καλύπτει τα κενά και τις ατέλειες και προσφέρει τέλειο μακιγιάζ, όλη μέρα. Αυτό το αναδιπλούμενο μολύβι έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές παγκοσμίως. Δεν είναι περίεργο καθώς προσφέρει λαμπερά, τέλεια φρύδια και γεμίζει τα κενά με ακρίβεια. Η μύτη με τη σωστή σκληρότητα μπορεί να επαναπροσδιορίσει το σχήμα των φρυδιών σας, να καλύψει τα κενά, με φυσικό χρώμα. Γεμίστε τα φρύδια σας όπως σας αρέσει και απολαύστε τα υπέροχα αποτελέσματα καθημερινά.



2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz



Ένα αναδιπλούμενο μολύβι φρυδιών που διαχειρίζεται και τα πιο απαιτητικά φρύδια. Τονίζει τα φρύδια με ακρίβεια και ένταση, αλλά παράλληλα και με φυσικό τρόπο, ενώ προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η λεπτή μύτη λειτουργεί τέλεια στο γέμισμα των κενών όταν χρειάζεται. Η μύτη ακριβείας του Anastasia Beverly Hills Brow Wiz διαμορφώνει και επαναπροσδιορίζει το σχήμα των φρυδιών σας, για να τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να δημιουργήσετε  πια υπέροχες εμφανίσεις άμεσα. Σας επιτρέπει να μιμηθείτε πραγματικές τρίχες και να γεμίσετε τα κενά, προσθέτοντας όγκο. Το πυκνό βουρτσάκι κάνει εξαιρετική δουλειά στην περιποίηση των φρυδιών σας, ενώ αφαιρεί το περίσσευμα. Δεν προκαλεί συσσώρευση προϊόντος, είναι ακριβές και σας επιτρέπει να έχτε τέλεια φρύδια. Αυτό το αδιάβροχο μολύβι μακράς διαρκείας διατίθεται σε 10 όμορφες αποχρώσεις.



3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil



Αυτό το μολύβι φρυδιών διαθέτει πολύ λεπτή άκρη. Η μύτη του είναι 0,9 mm και διαμορφώνει με ακρίβεια τα φρύδια, ενώ παράλληλα τα γεμίζει, δίνοντας το σωστό σχήμα με ευκολία. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λεπτές και φυσικές γραμμές που θυμίζουν τρίχες φρυδιών. Το μολύβι προσφέρει αποτέλεσμα που θυμίζει microblading, χωρίς να χρειάζεστε την επεμβατική θεραπεία. Το μολύβι φρυδιών έχει υπέροχο χρώμα, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, καστορέλαιο και λάδι καρύδας για να αναδεικνύει τα φρύδια σας, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Η περιποίηση των φρυδιών, ένα ανθεκτικό βουρτσάκι σε σχήμα κώνου και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθιστούν το μολύβι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Το μολύβι διατίθεται σε 8 αποχρώσεις, άρα σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για σας. Η αδιάβροχη και εξαιρετικά ανθεκτική φόρμουλα διασφαλίζει ότι το μακιγιάζ σας παραμένει ανέγγιχτο όλη μέρα.



4. Charlotte Tilbury Brow Cheat



Αυτό το μολύβι φρυδιών είναι το μυστικό για ογκώδη και γεμάτα φρύδια. Η αξιόπιστη μύτη ακριβείας διασφαλίζει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Διατίθεται σε 8 αποχρώσεις για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε τύπο ομορφιάς. Το εύχρηστο μολύβι φρυδιών Charlotte Tilbury διαθέτει άκρη που ξαναγεμίζει, για μακροχρόνια χρήση. Αυτό το μολύβι προσφέρει υπέροχο σχήμα στα φρύδια και είναι περιποιημένα όλη μέρα. Παρέχει ένα μοντέρνο σχήμα φρυδιών που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα! Ανεξαρτήτως αν τα φρύδια σας είναι πυκνά, ατίθασα, ή λεπτά, αραιά και αόρατα, αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο για σας. Σας επιτρέπει να γεμίζετε τα κενά και τις αραιές περιοχές, προσφέροντας τέλεια αποτελέσματα που διαρκούν όλη μέρα.



5. DIOR Backstage Diorshow Brow Styler



Το μολύβι φρυδιών από την παγκοσμίως γνωστή εταιρεία Dior απέκτησε γρήγορα δημοτικότητα. Η λεπτή, στριφογυριστή μύτη φτάνει εύκολα κάθε τρίχα, ακόμα και εκείνες που δεν είναι προσβάσιμες και τις κρατά υπό έλεγχο όλη μέρα. Μπορεί να καλύψει τα κενά όπου χρειάζεται, προσφέροντας στα φρύδια τέλεια εμφάνιση. Αυτό το μολύβι φρυδιών δίνει σχήμα στα φρύδια και αναδεικνύει το βλέμμα σας. Διατίθεται σε φυσικές και ήπιες αποχρώσεις που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τέλεια και μοντέρνα μακιγιάζ. Τα φρύδια πλαισιώνουν τα μάτια σας, οπότε φροντίστε να δείχνουν κομψά και τέλεια πάντοτε!