Όμορφο Βλέμμα με Ψεύτικες Βλεφαρίδες σε Τουφάκια από την Nanolash – DIY Lash Extensions!

Όμορφες και μακριές βλεφαρίδες σε 10 λεπτά; To όνειρο κάθε γυναίκας. Η μητέρα φύση ωστόσο δεν είναι πολύ γενναιόδωρη με όλους μας πάντα. Μπορείτε όμως να επωφεληθείτε των διαθέσιμων λύσεων για να διορθώσετε τυχόν μικρές ατέλειες των βλεφαρίδων. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες από την Nanolash – DIY Lash Extensions είναι μία λύση για σας!

Γιατί τα DIY Lash Extensions της Nanolash είναι τόσο δημοφιλή;

Αναμφίβολα κάθε γυναίκα έχει πειραματιστεί με διάφορα προϊόντα βλεφαρίδων. Συνήθως μεταξύ αυτών είναι μάσκαρα και ενυδατικά, τα οποία υποτίθεται ότι θρέφουν τις βλεφαρίδες και ενεργοποιούν την ανάπτυξή τους. Δυστυχώς με αυτούς τους τύπους καλλυντικών τα αποτελέσματα μπορεί να είναι προσωρινά ή να εμφανιστούν μετά από καιρό.

Οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Χάρη σε αυτές μπορείτε να αναδείξετε τα μάτια σας και να κάνετε το βλέμμα σας να φαίνεται πιο σαγηνευτικό και εντυπωσιακό.

Μέχρι τώρα τα ημιμόνιμα εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων φαινόταν να είναι η καλύτερη λύση. Ωστόσο πρόκειται για μία διαδικασία ακριβή αλλά και χρονοβόρα.

Γι’ αυτόν τον λόγο τα DIY lash extensions έχουν αποκτήσει τόση δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό! Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες συστάδας για χρήση στο σπίτι έχουν πολλά θετικά. Μεταξύ αυτών είναι:

  • απαλές και ελαφριές – αυτές οι έτοιμες ψεύτικες βλεφαρίδες για χρήση στο σπίτι είναι ανάλαφρες
  • σας επιτρέπουν εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα ψεύτικων βλεφαρίδων στο σπίτι – η εφαρμογή διαρκεί μόλις 10 λεπτά.
  • ανθεκτικότητα – η εμφάνιση των βλεφαρίδων σας θα διαρκέσει έως και 5 μέρες.
  • τελειότητα – τα DIY Lash Extensions έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με φυσικές βλεφαρίδες.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα δεν μας κάνει εντύπωση γιατί τόσες πολλές γυναίκες δοκιμάζουν τα DIY lash extensions στο σπίτι!

εξτένσιον βλεφαρίδων

Ποιες εκδόσεις των DIY Lash Extensions είναι διαθέσιμες;

Στην ιστοσελίδα Nanolash, το δημιουργό των DIY Lash Extensions, μπορείτε να βρείτε πολλές εκδόσεις των ψεύτικων βλεφαρίδων συμπλέγματος DIY. Διατίθενται μεμονωμένες. Κάθε συσκευασία περιέχει 36 ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες, σε 8 διαφορετικά στυλ για να διαλέξετε. Υπάρχουν 3 διαθέσιμα μήκη: 10 mm, 12 mm και 14 mm.

Τα εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια εμφάνιση βλεφαρίδων τύπου Hollywood Volume, αλλά και διακριτικές εμφανίσεις, ιδανικές για την καθημερινότητά σας.

Ένα πλήρες κιτ ψεύτικων βλεφαρίδων για το σπίτι είναι διαθέσιμο για αγορά. Εκτός από τα τουφάκια των ψεύτικων βλεφαρίδων, περιέχει και άλλα αξεσουάρ για να σας διευκολύνει στην τοποθέτηση.

Το κιτ περιλαμβάνει:

  • Nanolash bonder – σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τη συστάδα ψεύτικων βλεφαρίδων και να την ταιριάξετε με το χρώμα των βλεφαρίδων σας.
  • Nanolash remover – το προϊόν διαλύει την κόλλα και σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες χωρίς προβλήματα.
  • Nanolash sealer – σας επιτρέπει να αφαιρέσετε την κολλώδης στρώση.
  • εργαλείο απλικατέρ βλεφαρίδων.

Πώς να τοποθετήσετε DIY lash extensions στο σπίτι;

Η τοποθέτηση εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων Nanolash διαρκεί μόλις 10 λεπτά. Δεν παίζει ρόλο αν έχετε εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Η τοποθέτηση ξεκινά με μία στρώση bonder. Περιμένετε περίπου 30-60 δευτερόλεπτα για να γίνει κολλώδες. Στη συνέχεια με το εργαλείο τοποθέτησης βλεφαρίδων, εφαρμόστε το σύμπλεγμα ψεύτικων βλεφαρίδων κάτω από τις φυσικές σας βλεφαρίδες, περίπου 1 mm από τη γραμμή. Στη συνέχεια ολοκληρώστε με το sealer.

Γενικά χρειάζονται περίπου 4 ή 5 τούφες ψεύτικων βλεφαρίδων ανά εφαρμογή, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί έως και 5 μέρες στις βλεφαρίδες σας.

DIY Lash Extensions – καινοτομία στην περιποίηση των βλεφαρίδων

Το DIY Eyelash Extensions είναι ένα προϊόν πολυτελείας, όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ γυναικών. Οι απαλές, ανάλαφρες ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια καθιστούν δυνατή την τοποθέτηση μέσα σε 10 λεπτά.

Μπορείτε επιτέλους να σταματήσετε τα ραντεβού στα ινστιτούτα. Τα DIY Lash Extensions είναι σχεδιασμένα για DIY εφαρμογή στο σπίτι. Αυτά τα εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων είναι τέλεια προσαρμοσμένα στο σχήμα των ματιών και θυμίζουν φυσικές βλεφαρίδες.

Τα DIY lash extensions για χρήση στο σπίτι, θα βοηθήσουν κάθε γυναίκα να αλλάξει την εμφάνισή της σε 10 λεπτά!