Βρείτε τον Σωστό Κομμωτή

Finding the right stylist

Με την αναζήτηση για τον ιδανικό κομμωτή είναι σαν να αναζητάς τον τέλειο σύντροφο. Πρέπει να έχει τον σωστό συνδυασμό τεχνικών δεξιοτήτων, αισθητικής κατανόησης και προσωπικής χημείας. Είναι μία προσωπική και ουσιαστική σχέση!

Αυτό που πρέπει να θυμάστε

Το να βρείτε τον σωστό κομμωτή απαιτεί χρόνο και υπομονή. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ανεχθείτε μια κατώτερη εμπειρία κομμωτηρίου εν τω μεταξύ. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το κούρεμα ή το styling σας, μην διστάσετε να αναζητήσετε κάπου αλλού. Πάνω απ’όλα, είναι σημαντικό να νιώθετε ευχαριστημένοι και εμπιστευτικοί με την κομμωτική σας εμπειρία.

Συμβουλές για τη Βρείτε τον Σωστό Κομμωτή

Ερευνήστε

Από μοντέρνα ψηλά ατελιέ της μόδας μέχρι πιο χαλαρά, δημιουργικά σαλόνια κομμωτικής – υπάρχει ένας κομμωτής εκεί έξω για τον καθένα. Αρχίστε να ψάχνετε online και να συγκρίνετε τα στυλ, τις τεχνικές και τις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε κομμωτήριο.

Συστάσεις

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να μιλήσετε με φίλους και συναδέλφους, και να ζητήσετε τις δικές τους συστάσεις. Είναι πιθανό να σας παρουσιάσουν κάποιον ταλαντούχο κομμωτή τον οποίο δεν ήξερες.

Συνάντηση

Προτού αποφασίσετε να δώσετε στον κομμωτή πλήρη πρόσβαση στα μαλλιά σας, σημειώστε μια συνάντηση για μια δωρεάν συμβουλή. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να περιγράψετε τι θέλετε, να ακούσετε τις προτάσεις και να δείτε πώς νιώθετε για αυτόν και για τον τρόπο εργασίας του.

Παρατηρήστε

Όταν πηγαίνετε στο κομμωτήριο για πρώτη φορά, κάντε μια εκτεταμένη επίσκεψη. Παρατηρήστε πώς εργάζεται ο κομμωτής, πώς συμπεριφέρεται με τους πελάτες και πώς είναι οι υπόλοιποι στο σαλόνι.

Εμπιστοσύνη

Στο τέλος της ημέρας, να εμπιστεύεσαι τον κομμωτή σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αν δεν νιώθεις 100% άνετα με αυτούς, αναζήτησε κάπου αλλού.

Συμπέρασμα

Η εύρεση του τέλειου κομμωτή είναι εξαιρετικά σημαντική. Με το χρόνο και την υπομονή, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο ανθρωπο, που θα κανει τα μαλλιά σας να είναι ακριβώς έτσι όπως τα θέλετε. Μην ξεχνάτε όμως, ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι να είστε ευχαριστημένοι και αυτός ο επαγγελματίας να εμπιστεύεται τα μαλλιά σας.