Σχήματα νυχιών και τάσεις τέχνης: Κάθε κοπέλα λάτρη της ονυχοθεραπείας πρέπει να ξέρει

Γράφτηκε από Καλλιόπη Καλογερά

Εισαγωγή

Τα χέρια είναι για τον καθένα από εμάς ένα σταθερό βήμα στην προσωπική μας αναζήτηση ομορφιάς και περιποίησης. Είτε πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση για να εντυπωσιάσουμε με φίνα άοσμη νύχια ή να αποκτήσουμε έντονο και ξεχωριστό ντεσέν στο αγαπημένο μας μανικιούρ, τα νύχια αποτελούν τον σημαντικότερο οδηγό. Η ομορφιά της ονυχοθεραπείας ξεκινάει από τον σχεδιασμό του σχήματος των νυχιών. Και γι’αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να μάθουμε τις τάσεις.

Δημοφιλή σχήματα νυχιών

1. Αμυγδαλωτή μορφή

Αυτό το σχήμα είναι κλασικό και διαχρονικό, δύσκολα θα πάψει να είναι επίκαιρο. Λειτουργεί τόσο σε μικρά όσο και σε μακριά νύχια, δίνοντας έναν όμορφο και θηλυκό τόνο στα χέρια.

2. Οβάλ μορφή

Ένα άλλο δημοφιλές σχήμα που δίνει μια αριστοκρατική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Είναι ιδανικό για γυναίκες με μεγάλα δάχτυλα, καθώς τα κάνει να φαίνονται πιο λεπτά και κομψά.

3. Στρογγυλή μορφή

Αυτό το σχήμα ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες με λεπτά, μακριά δάχτυλα. Αυτό το σχήμα είναι ιδανικό για τα κοντά νύχια και είναι επίσης η πιο ανθεκτική επιλογή για εσάς, αν είστε κάποιος που εργάζεται με τα χέρια του.

Τάσεις τέχνης στα νύχια

1. Νεονάδες χρώματα

Για τις τολμηρές και τις περιπετειώδεις, τα νεοναδικά χρώματα είναι το hot trend της σεζόν. Φουξια, πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο – όλα τα έντονα χρώματα είναι περισσότερο συναρπαστικά από ποτέ.

2. Τέχνη πλαστικινής

Πρόκειται για έναν εξωπραγματικά συναρπαστικό τρόπο διακόσμησης των νυχιών σας. Η τέχνη πλαστικινής είναι η τάση όπου χρησιμοποιείται μια ειδική ζελατίνη για να δημιουργήσει αυτά τα απίστευτα χρωματιστά σχέδια.

3. Μεταλλικό αποτέλεσμα

Ανακυκλώνοντας μια τάση από τη δεκαετία του ’90, τα μεταλλικά νύχια είναι πίσω και καλύτερες από ποτέ. Χρυσό, ασημί, ροζ χρυσό – όποιο και αν είναι το χρώμα που προτιμάτε, εγγυημένα θα βρείτε μια μεταλλική επιλογή που να σας ταιριάζει.

Κατάληξη

Τα νύχια σας είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για εκφραστικότητα και ταυτότητα. Είτε με την επιλογή του σχήματος των νυχιών σας, είτε με την τέχνη που επιλέγετε να διακοσμήσετε τα νύχια σας, είτε με τη βοήθεια των μοναδικών τάσεων της εποχής. Στην τελική ανάλυση, δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για το πώς θα διακοσμήσετε τα νύχια σας. Αυτό που μετράει πραγματικά είναι να εκφράσετε τον εαυτό σας και να νιώθετε όμορφοι.