Αναζητάτε Ένα Καλό Προϊόν Μαλλιών με Κερατίνη; Δείτε τις 7 Καλύτερες Μάσκες Πλούσιες σε Κερατίνη!

Αν αναζητάτε μάσκα κερατίνης, πιθανώς είστε δυσαρεστημένοι με τα μαλλιά σας. Μία καλή σίγουρα θα σας βοηθήσει να δαμάσετε τα ατίθασα μαλλιά σας. Πριν απελπιστείτε ότι τα μαλλιά σας είναι σε τραγική κατάσταση, δοκιμάστε κερατίνη υψηλής ποιότητας. Μην καλέσετε στο κομμωτήριο απεγνωσμένα για να κουρέψετε τις ξηρές άκρες σας. Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών έχουν αποτελέσματα όπως οι θεραπείες κομμωτηρίου. Επανορθώστε τα μαλλιά σας στο σπίτι χρησιμοποιώντας μία από τις κορυφαίες μάσκες κερατίνης!

Τι είναι η κερατίνη;

Η κερατίνη είναι μια εξαιρετική πρωτεΐνη που ανοικοδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται ως ανακατασκευαστής μαλλιών και είναι ένα πολύτιμο συστατικό στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Γνωρίζατε ότι τα μαλλιά σας αποτελούνται κυρίως από κερατίνη; Εάν τα μαλλιά σας ατονήσουν, πρέπει να εξισορροπήσετε τα επίπεδα κερατίνης.

Αποτελέσματα κερατίνης στα μαλλιά

Η κερατίνη καλής ποιότητας λειτουργεί τόσο στο εσωτερικό των μαλλιών, όσο και στο εξωτερικό. Διορθώνει τη φθορά γεμίζοντας τα κενά στην επιδερμίδα των μαλλιών.

Η κερατίνη λειαίνει τα μαλλιά, ενισχύει την λάμψη, σφραγίζει τις επιδερμίδες, προστατεύει από φθορά και αποτρέπει την απώλεια ενυδάτωσης. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο η υγεία και η αντίσταση στη φθορά, αλλά και τα λαμπερά, τέλεια μαλλιά.

Πώς ξέρετε ότι έχετε στα χέρια σας μια ποιοτική μάσκα κερατίνης;

Ίσως το γνωρίζετε ήδη: όσον αφορά την επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να χρησιμοποιήσετε μάσκα. Ένα καλό προϊόν κερατίνης είναι το πιο σημαντικό στην περιποίηση των μαλλιών. Ιδανικά, θα πρέπει να περιέχει μεγάλη ποσότητα κερατίνης, να μην περιέχει πολλές διαφορετικές ουσίες, το οποίο σημαίνει χαμηλότερη συγκέντρωση της απαραίτητης πρωτεΐνης. Επιπλέον, η αποτελεσματική θεραπεία πρέπει να συνοδεύεται και με κατάλληλη χρήση: δεν αρκεί η μάσκα των δύο λεπτών. Ένα προϊόν χρειάζεται τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά για να θρέψει πραγματικά τα μαλλιά εις βάθος. Ας δούμε τις καλύτερες μάσκες μαλλιών κερατίνης!

Οι 7 Καλύτερες Μάσκες Μαλλιών με  Κερατίνη

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

Μέγεθος: 300 ml
Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr
Αποτελέσματα: ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μάσκα μαλλιών με κερατίνη της Nanoil είναι ένα τέλειο προϊόν που επαναφέρει την ομορφιά στα φθαρμένα μαλλιά. Λειτουργεί από την πρώτη χρήση και αναζωογονεί τα μαλλιά: λάμψη, απαλότητα, ανθεκτικότητα. Άψογο χτένισμα σε 20 λεπτά; Αυτή η μάσκα κάνει την καθημερινή σας περιποίηση να λειτουργεί υπέροχα. Ωστόσο, το όμορφο αποτέλεσμα δεν είναι το μόνο θετικό. Το προϊόν επανορθώνει τις μικροφθορές και ξαναχτίζει τα μαλλιά, αναπληρώνοντας με αμινοξέα. Η Nanoil Keratin Hair Mask προσφέρει ένα υπέροχο αποτέλεσμα θρέψης και αφήνει τα μαλλιά τέλεια.

Κύρια συστατικά: Η ακριβής ποσότητα κερατίνης είναι το μυστικό για τα υγιή μαλλιά. Το Nanoil περιέχει υγρή κερατίνη που εισέρχεται στα βαθύτερα στρώματα των μαλλιών γρήγορα και εύκολα, διατηρώντας τα μαλλιά σε άριστη κατάσταση, ενισχύοντας και διορθώνοντας τη φθορά. Η πανθενόλη είναι μια ιδανική προσθήκη στην κερατίνη, επειδή τη βοηθά να λειτουργεί πιο εντατικά, ενισχύει την επανόρθωση, αυξάνει την ενυδάτωση, χαρίζει ελαστικότητα και υπέροχη λάμψη.

Αξιολογήσεις: Πολλοί αναφέρουν ότι η Nanoil Keratin Hair Mask είναι η μόνη θεραπεία κερατίνης για το σπίτι που αξίζει. Κάνει τα μαλλιά πιο όμορφα χωρίς προσπάθεια, κάτι που σίγουρα θέλουμε, ειδικά όταν τα μαλλιά μας είναι σε κακή κατάσταση. Η συχνή χρήση επιτρέπει στη μάσκα να ενισχύει τα μαλλιά, να διορθώσει τις βλάβες στο εσωτερικό και να αποτρέψει την περαιτέρω φθορά. Τα μαλλιά είναι πιο ισχυρά χάρη στην υψηλής ποιότητας κερατίνη και φαίνεται σαν να έχετε κάνει μόλις μια θεραπεία με κερατίνη στο κομμωτήριο.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Μέγεθος: 200 ml
Αποτελέσματα: ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Η κρεμώδης μάσκα περιέχει κερατίνη φυτικής προέλευσης και λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά είναι πάρα πολύ ακριβή για το μέγεθός της… Η Phytokeratine Mask είναι πηκτή και ιδανική για ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά. Ενυδατώνει, αλλά λαδώνει και ελαφρώς τα πολύ ξηρά μαλλιά. Τα συστατικά θρέφουν τα βαθιά στρώματα των μαλλιών για να βελτιώσουν την κατάστασή τους. Η μάσκα διευκολύνει το χτένισμα και το βούρτσισμα.

Κύρια συστατικά: Η μάσκα βασίζεται στην κερατίνη των φυτών που περιλαμβάνει πολλά αμινοξέα, τα οποία μιμούνται τη φυσική κερατίνη των μαλλιών. Θρέφουν τα μαλλιά και γεμίζουν τα πορώδη κενά. Η μάσκα περιέχει επίσης θρεπτικό βούτυρο σαπότε και λάδι αδανσονίας, τα οποία αφήνουν μια λιπαρή επίστρωση για την προστασία των μαλλιών, την πρόληψη της απώλειας ενυδάτωσης και την αποτελεσματική καταπολέμηση της ξηρότητας των μαλλιών. Τα αμινοξέα κάνουν τα πολύ ξηρά μαλλιά πιο ανθεκτικά στη φθορά.

Αξιολογήσεις: Η μάσκα λειτουργεί εξαιρετικά ειδικά σε πολύ φθαρμένα μαλλιά. Δυστυχώς, κοστίζει πολύ και δεν έχει διάρκεια. Γι’ αυτό και δέχεται ανάμικτες αξιολογήσεις.

3. WELLA SP LUXE OIL KERATIN RESTORE MASK

Μέγεθος: 150 ml
Αποτελέσματα: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΘΡΕΨΗ, ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η Wella Mask θρέφει και ενυδατώνει τα αδύναμα μαλλιά, ενδυναμώνοντάς τα και χαρίζοντας λάμψη. Η συχνή χρήση ανανεώνει τα μαλλιά, βελτιώνει την κατάστασή τους και προστατεύει από μηχανικές βλάβες.

Κύρια συστατικά: Η μάσκα συνδυάζει κερατίνη με λάδια. Το αργανέλαιο θρέφει, το λάδι χοχόμπα εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος και βελτιώνει την ανθεκτικότητα των μαλλιών, ενώ το αμυγδαλέλαιο διορθώνει τα πολύ ξηρά μαλλιά. Η κερατίνη ενδυναμώνει τα μαλλιά, αποτρέπει τη φθορά και το φριζάρισμα.

Αξιολογήσεις: Η Wella SP Mask δέχεται θετικά σχόλια όσον αφορά τα ενυδατικά αποτελέσματα σε κατεστραμμένα, ξηρά μαλλιά. Κοστίζει πάρα πολύ και δεν διαρκεί, γεγονός που φοβίζει πολλούς καταναλωτές. Ωστόσο, είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή λόγω των καλών συστατικών της.

4. LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Μέγεθος: 210 ml
Αποτελέσματα: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η μάσκα επισκευάζει και ενισχύει ελαφρώς τα μαλλιά. Βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών όταν χρησιμοποιείται συχνά. Εάν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας είναι αδύναμα, η μάσκα Lanza μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Δυστυχώς είναι πολύ ακριβή και δεν διαρκεί.

Κύρια συστατικά: Η μάσκα Lanza περιέχει ένα ειδικό σύμπλεγμα αμινοξέων που εξασφαλίζουν επανόρθωση. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φρούτων ασαί, λάδι αβησσυνίας και εκχύλισμα κόκκων καφέ. Όλα τα συστατικά προορίζονται για την ενεργοποίηση της επανόρθωσης, την πρόληψη φθοράς και την υγεία των μαλλιών.

Αξιολογήσεις: Η μάσκα λειτουργεί υπέροχα, αλλά οι χρήστες λένε ότι λειτουργεί καλύτερα σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της Lanza.

5. DUOLIFE KERATIN HAIR COMPLEX

Μέγεθος: 200 ml
Αποτελέσματα: ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αυτό το προϊόν δεν είναι οικονομικό, αλλά πολλοί που υποφέρουν από κατεστραμμένα μαλλιά την επιλέγουν. Η μάσκα Duolife είναι φτιαγμένη για εξαιρετικά φθαρμένα, θαμπά, αδύναμα μαλλιά.

Κύρια συστατικά: Η πανθενόλη, το εκχύλισμα φύλλων γκουάβα, εκουίζετο, εκχύλισμα φύλλων τσουκνίδας, κερατίνη, βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας, εκχύλισμα βατόμουρου… Η λίστα φαίνεται πολλά υποσχόμενη! Η μάσκα Duolife θρέφει εντατικά, ενυδατώνει και προστατεύει από φθορά. Η φόρμουλα περιέχει πολλά συστατικά, που σημαίνει ότι η συγκέντρωση της κερατίνης είναι αρκετά χαμηλή. Ωστόσο, έχει καλά αποτελέσματα στα μαλλιά και είναι αρκετά δημοφιλής.

Αξιολογήσεις: Η μάσκα αποδίδει στα εύθραυστα, αδύναμα μαλλιά. Στους χρήστες αρέσουν τα φυτικά συστατικά, αλλά η τιμή της είναι σίγουρα αποθαρρυντική ώστε να ξανά αγοράσουν το προϊόν.

6. OYSTER CUTINOL KERATIN MASK

Μέγεθος: 500 ml
Αποτελέσματα: ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΕΝΥΔΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μεγάλο μέγεθος και καλή τιμή κάνουν την μάσκα Oyster Cutinol δημοφιλή. Λειτουργεί καλύτερα σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της Oyster και συνιστάται να χρησιμοποιηθεί ως το τρίτο βήμα της θεραπείας ενδυνάμωσης για αδύναμα, λεπτά μαλλιά. Επειδή αποτρέπει το στατικό ηλεκτρισμό, είναι μια πολύ καλή επιλογή για το χειμώνα.

Κύρια συστατικά: Η κερατίνη, η οποία βελτιώνει τον άξονα των μαλλιών, συνδυάζεται με σησαμέλαιο, ελαιόλαδο, χέννα και εκχύλισμα μπράχμι. Το μείγμα συστατικών της Αγιούρβεντα προσφέρει οφέλη, ενυδάτωση, προστασία των ξηρών και κατεστραμμένων μαλλιών, αφήνοντας μια λιπαρή επίστρωση στην επιφάνειά τους.

Αξιολογήσεις: Η μάσκα δέχεται ανάμικτες αξιολογήσεις. Πολλοί εκτιμούν το μεγάλο μέγεθος και την καλή τιμή, αλλά άλλοι παραπονούνται ότι βαραίνει τα λεπτά μαλλιά και δεν λειτουργεί για όλους τους τύπους μαλλιών. Ωστόσο, όσοι έχουν εξαιρετικά κατεστραμμένα μαλλιά μένουν ικανοποιημένοι.

7. L’BIOTICA INTENSIVE REPAIR KERATIN MASK

Μέγεθος: 200 ml
Αποτελέσματα: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Αυτή η μάσκα έχει σχεδιαστεί για κατεστραμμένα μαλλιά που τείνουν να σπάνε και να έχουν ψαλίδα. Λειτουργεί επίσης καλά για πολύ ξηρά μαλλιά που είναι δύσκαμπτα και ατίθασα. Τα αποτελέσματα χρειάζονται καιρό για να φανούν, αλλά αν είστε αρκετά υπομονετικοί και χρησιμοποιείτε την μάσκα συχνά, τα μαλλιά θα γίνουν πιο υγιή και σίγουρα πιο όμορφα.

Κύρια συστατικά: Η μάσκα περιέχει κερατίνη που εισχωρεί στα βαθιά στρώματα των μαλλιών για την αποκατάσταση της φθοράς και εκχύλισμα σπόρου αμάραντου που λειαίνει τα μαλλιά και τα απαλύνει. Η μάσκα L’biotica είναι εμπλουτισμένη με κηραμίδια που ενώνουν τις ίνες των μαλλιών.

Αξιολογήσεις: Αυτή η μάσκα πουλάει. Η χαμηλή τιμή είναι αυτό που προσελκύει τους καταναλωτές, αυτό είναι σίγουρο. Δυστυχώς, η χαμηλή τιμή σημαίνει επίσης πολύ χαμηλή ποιότητα. Εάν θέλετε γρήγορη επανόρθωση και καλύτερη ενυδατική περιποίηση, πιθανότατα θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό προϊόν.