Δείτε τα 5 Καλύτερα Σέρουμ Προσώπου για Δέρμα με Τάσεις Ερυθρότητας

Αναζητάτε ένα σέρουμ προσώπου για την καταπολέμηση της ερυθρότητας και των ευρυαγγειών; Είστε στο κατάλληλο μέρος! Παρακάτω ακολουθεί η πιο πρόσφατη λίστα με τα καλύτερα σέρουμ προσώπου που μειώνουν τις κοκκινίλες, τα προτείνουν οι ειδικοί και καταναλωτές από όλο τον κόσμο. Όλα τα προϊόντα περιποίησης που θα βρείτε παρακάτω περιέχουν τα καλύτερα συστατικά και αποδεδειγμένα προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΙΑ

Γιατί το δέρμα χρειάζεται σέρουμ προσώπου;

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν το σέρουμ προσώπου ένα ακριβό και εντελώς περιττό προϊόν περιποίησης. Όσον αφορά λοιπόν την τιμή, σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν από πολύ ακριβά μέχρι και πολύ οικονομικά σέρουμ προσώπου, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Προφανώς, μερικά από αυτά έχουν καλύτερα αποτελέσματα από άλλα, γενικά όμως είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα σέρουμ προσώπου παρά να μη χρησιμοποιείτε καθόλου.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάθε τύπος δέρματος χρειάζεται σέρουμ – έτσι τουλάχιστον λένε οι ειδικοί του δέρματος. Περιγράφουν τα σέρουμ προσώπου ως τα καλλυντικά που επικεντρώνονται σε ειδικές εργασίες. Τι σημαίνει αυτό; Το σέρουμ προσώπου μπορεί να διαπεράσει την επιδερμίδα, άρα εισχωρεί βαθύτερα από άλλα προϊόντα περιποίησης, στοχεύοντας και αντιμετωπίζοντας κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχετε. Δουλεύοντας από το εσωτερικό, το σέρουμ βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, αφήνοντάς το πιο όμορφο.

Επίσης τα περισσότερα κορυφαία σέρουμ προσώπου περιέχουν λίγα μόνο συστατικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αποτελεσματικά. Ο περιορισμένος αριθμός συστατικών εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα επειδή το κάθε συστατικό έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο να επιτελέσει. Κάθε ένα από αυτά στοχεύει σε ένα πρόβλημα. Τέλος υπάρχουν πολλά διαφορετικά σέρουμ προσώπου για να επιλέξετε και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του δέρματος.

Κριτήρια αναζήτησης για το καλύτερο σέρουμ προσώπου

  • συστατικά – αυτό είναι και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Αυτή τη φορά είμαστε εδώ για να επιλέξουμε για σας τις καλύτερες και ασφαλέστερες φόρμουλες, χωρίς σιλικόνες, παραβένες, συντηρητικά και αλκοόλες.
  • αξιολογήσεις – να ελέγχετε πάντα εάν το προϊόν που σκέφτεστε να αγοράσετε έχει κορυφαία βαθμολογία, είτε εάν το αξιολογούν θετικά οι περισσότεροι χρήστες.
  • τιμή – δείτε πόσο προϊόν περιέχεται στη συσκευασία. Συνήθως τα πιο μικρά σέρουμ έχουν διπλάσια τιμή από τα μεγαλύτερα. Αν λοιπόν δε θέλετε να σπαταλήσετε πολλά χρήματα, δείτε το μέγεθος του σέρουμ που θέλετε να αγοράσετε.

5 καλύτερα σέρουμ προσώπου για δέρμα με τάσεις ερυθρότητας

1. Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Η Nanoil και το Anti-Redness Face Serum είναι αυτή τη στιγμή το πιο αγαπημένο σέρουμ για τις κοκκινίλες και τις ευρυαγγείες. Και δεν είναι περίεργο αν κανείς δει τα συστατικά. Το βασικό συστατικό είναι το νερό και συνδυάζεται με τέσσερα φυτικής προέλευσης συστατικά: εκχύλισμα φλοιού καστανιάς, εκχύλισμα λάιμ, εκχύλισμα ρίζας Πουναρνάβα και εκχύλισμα κυπαρισσιού. Γι’ αυτόν τον λόγο το σέρουμ έχει γρήγορα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Τι αποτελέσματα;

Πρώτον, το σέρουμ θα μειώσει τα τριχοειδή αγγεία και θα αφήσει την επιδερμίδα σας πιο υγιή. Δεύτερον, το σέρουμ κατά των κοκκινίλων καταπραΰνει όλους τους τύπους ερεθισμών και καταπολεμά τις φλεγμονές. Ένα άλλο πλεονέκτημα του είναι η εξαιρετικά ελαφριά υφή, η οποία απορροφάται εντελώς από το δέρμα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο. Τέλος, η αναλογία μεγέθους και τιμής είναι πολύ καλή. Το Nanoil είναι 50 ml και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Η βαθμολογία μας για σέρουμ Nanoil: 10/10

Περισσότερες πληροφορίες: www.nanoil.gr

2. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C

Η Ordinary είναι διάσημη για την μοναδική της συλλογή προϊόντων περιποίησης του δέρματος. Διαθέτουν πολλά σέρουμ προσώπου και σχεδόν όλα τα προϊόντα χαίρουν τεράστιας δημοτικότητας, όπως για παράδειγμα το Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C, αφιερωμένο στην ερυθροδερμία και στις τάσεις ακμής (δηλαδή τη ροδόχρου ακμή).

Κοιτάζοντας τη φόρμουλα – και το όνομα του σέρουμ – είναι σαφές ότι ο ασκορβυλικός γλυκοζίτης, παράγωγο της βιταμίνης C, είναι το βασικό συστατικό. Πρώτον, υποτίθεται ότι φωτίζει τα σημάδια αποχρωματισμών και περιορίζει την εμφάνιση των αιμοφόρων αγγείων. Με αυτόν τον τρόπο εξομαλύνεται ο τόνος του δέρματος. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι εάν το δέρμα αντιδράσει, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ξανά προϊόντα περιποίησης με βιταμίνη C, όπως το σέρουμ The Ordinary. Παρ’ όλ’ αυτά, η βιταμίνη C αφήνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και όμορφη.

Η βαθμολογία μας για το σέρουμ The Ordinary: 9/10

3. Lierac Rosilogie, Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate

Δε χρειάζεται να διαβάσετε το «πως» για να καταλάβετε αυτό το προϊόν σας προσφέρει όχι έναν, αλλά δύο σέρουμ προσώπου σε μία συσκευασία. Είναι μία καινοτόμος λύση, σωστά; Το σέρουμ προσώπου ημέρας παρέχει προστασία για την ενίσχυση της αντοχής του δέρματος στους ερεθισμούς. Το σέρουμ προσώπου νυκτός είναι υπεύθυνο για την επανόρθωση και την ανακούφιση του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να θυμάστε να χρησιμοποιείτε το σέρουμ δύο φορές την μέρα.

Το Lierac Rosilogie, Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate κυκλοφορεί ως προϊόν που αφαιρεί όλους τους τύπους κοκκινίλων του προσώπου. Επιπλέον το δέρμα γίνεται λιγότερο αντιδραστικό, γεγονός που μειώνει και πάλι τον κίνδυνο κοκκινίλων. Δυστυχώς αυτό το καλλυντικό είναι δύσκολο να το βρει κανείς και ακόμα κι αν καταφέρετε να το βρείτε, πρέπει να πληρώσετε πολλά για τη συσκευασία των 30 ml.

Η βαθμολογία μας για το σέρουμ Lierac: 8,5/10

4. Origins, Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Ένα ακόμα σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων που δεν πρέπει να χάσετε. Το Origins and its Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum είναι ένα προϊόν περιποίησης δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Σε τι οφείλει την καλή του φήμη; Είναι μία φόρμουλα που περιέχει πολύ ενδιαφέροντα συστατικά. Ένα από αυτά είναι τα μανιτάρια reishi που επανορθώνουν και καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το σέρουμ, τόσο λιγότερες τάσεις έχει το δέρμα σας σε εξωγενείς παράγοντες και ερεθιστικά. Όχι μόνο βελτιώνεται η εμφάνιση του δέρματος, αλλά γίνεται και πιο υγιές. Όταν χρησιμοποιείται συχνά, το σέρουμ μειώνει το πρόβλημα των ευρυαγγειών. Ωστόσο, τα κακά νέα είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα αποκαλούσαν το Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum ένα οικονομικό προϊόν περιποίησης. Είναι το πιο ακριβό σέρουμ στην λίστα.

Η βαθμολογία μας για το σέρουμ Origins: 8/10

5. Pharmaceris N C-Capilix, 1200 mg Vitamin C

Αδιαμφισβήτητα η λίστα των συστατικών αυτού του σέρουμ είναι εντυπωσιακή. Το Pharmaceris N C-Capilix περιέχει βιταμίνες C, E, σογιέλαιο και λάδι αβοκάντο. Ακριβώς όπως άλλα σέρουμ καταπολέμησης των κοκκινίλων σε αυτήν την λίστα, το Pharmaceris N C-Capilix δεν περιέχει ανεπιθύμητες παραβένες και σιλικόνες. Η μορφή της βιταμίνης C δεν ερεθίζει και αυτό μας αρέσει στο προϊόν.

Το σέρουμ καταπολεμά τους αποχρωματισμούς και αποτρέπει την εμφάνιση σημαδιών μελλοντικά. Επιπλέον, το Pharmaceris N C-Capilix διατηρεί την μελανίνη και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, άρα το σέρουμ έχει πολλαπλές λειτουργίες. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτό το προϊόν χρειάζεται πολύ χρόνο για να διεισδύσει στο δέρμα. Ορισμένοι χρήστες παραπονιούνται ότι αφήνει λιπαρότητα στο πρόσωπο. Ωστόσο είναι αρκετά οικονομικό.

Η βαθμολογία μας για το σέρουμ Pharmaceris: 7,5/10