Τα Καλύτερα Τεχνάσματα Make-Up

Πώς να βρείτε την τέλεια γυμνή απόχρωση κραγιόν για εσάς; Πολλές από εμάς το βρίσκουμε ιδιαίτερα δύσκολο. Όλες ξέρουμε πώς δείχνει το γυμνό χρώμα, αλλά όταν πάμε στα μαγαζιά βρίσκουμε 20 διαφορετικές παραλλαγές του γυμνού χρώματος. Από ότι φαίνεται η τέλεια γυμνή απόχρωση δεν πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα τον χειλιών σας αλλά με το χρώμα των… ούλων σας. Καθώς επιλέγετε κραγιόν στο μαγαζί, απλά χαμογελάστε πλατιά και διαλέξτε την απόχρωση που είναι όσο πιο παρόμοια γίνεται με το χρώμα των ούλων σας.

Μακρύτερες, πιο πυκνές βλεφαρίδες χωρίς να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες; Ένα από τα καλύτερα τεχνάσματα είναι να χρησιμοποιήσετε μωρουδιακή πούδρα. Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα, την αγαπημένη σας μάσκαρα και μία απαλή, άοσμη μωρουδιακή πούδρα. Πρώτα βάλτε την μάσκαρα, έπειτα βάλτε λίγη πούδρα στην άκρη μίας μπατονέτας και όταν η μάσκαρα είναι ακόμα υγρή, απλά περάστε την μπατονέτα κατά μήκος των βλεφαρίδων σας. Περιμένετε να στεγνώσει η μάσκαρα και βάλτε μία ακόμα στρώση μάσκαρα από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε εκπληκτικές μακριές και πυκνές βλεφαρίδες.

Φαίνεται ότι η μωρουδιακή πούδρα είναι ένα παγκόσμιο προϊόν ομορφιάς, καθώς πέρα από το να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες σας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν ξηρό σαμπουάν. Εάν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο να πλύνετε τα μαλλιά σας και να τα στεγνώσετε, κάντε μασάζ με μία μικρή ποσότητα πούδρας στο τριχωτό της κεφαλής και μετά βουρτσίστε τα μαλλιά σας ώστε να απαλλαχθείτε από τυχόν άσπρα υπολείμματα. Η πούδρα απορροφά το πλεονάζον λάδι και κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται φρέσκα και καθαρά.

Make-Up triky

Χρησιμοποιήστε μία χάρτινη κάρτα πίσω από τις βλεφαρίδες σας όταν βάζετε μάσκαρα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τις μουτζούρες. Επίσης μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στις κάτω βλεφαρίδες και να είστε σίγουρες ότι δεν θα μεταφερθεί μάσκαρα στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Είναι τα χείλη σας λεπτά και μικρά; Δώστε τους τους όγκο ώστε να φαίνονται πιο μεγάλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Βάλτε λίγο λάδι μέντας μέσα στο lip-gloss σας και ανακατέψτε το προσεκτικά. Εάν δεν έχετε λάδι μέντας ή εάν δεν σας αρέσει ιδιαίτερα η μυρωδιά, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με λίγη κανέλα. Χάρη σε αυτό το τέχνασμα, τα χείλη σας θα φαίνονται και θα μυρίζουν υπέροχα.

Εάν αγαπάτε τις σκιές ματιών και θέλετε να κάνετε τα χρώματά τους να ξεχωρίζουν, δοκιμάστε να βάλετε ένα λευκό eyeliner ή μία ανοιχτή κρεμώδη σκιά σαν βάση. Αυτό το τέχνασμα θα κάνει την σκιά να φαίνεται πιο φωτεινή και έντονη. Όταν βάζετε την σκιά σε νωπό βλέφαρο, τότε η σκιά θα αποκτήσει πιο έντονο χρώμα.

Αυτό είναι το απόλυτο τέχνασμα για όσες λατρεύουν τις μακριές βλεφαρίδες. Εάν έχετε συσκευή για να τους δίνετε καμπύλη φτιαγμένη από ατσάλι, ζεστάνετε την λίγο με ένα μπιστολάκι. Έπειτα, δώστε καμπύλη στις βλεφαρίδες σας, προσέχοντας να μην κάψετε το δέρμα σας. Η θερμότητα βοηθάει τις βλεφαρίδες να μείνουν μακριές και πιο κυρτές για ολόκληρη την ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *