Ωδή στην απλότητα: Μακιγιάζ που δείχνει φυσικό για ενίσχυση της ομορφιάς σας

Υπάρχουν ημέρες που δεν θέλετε να γεμίσετε το πρόσωπό σας με πάρα πολλά προϊόντα μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, θέλετε να μοιάζετε ότι δεν έχετε καθόλου μακιγιάζ. Τότε βλέπετε αυτές τις μικροσκοπικές ατέλειες… ανθυγιεινό-λαμπερό δέρμα… μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια… Τελικά δεν χρειάζεστε ένα πλήρες μακιγιάζ ή πολλά έγχρωμα προϊόντα για να δείξετε ακτινοβόλα, φρέσκια και εκπληκτικά. Μερικές απλές κινήσεις και έξυπνα κόλπα αρκούν για να ενισχύσουν την ομορφιά σας και να σας δώσουν μια απόλυτα φυσική εμφάνιση. Πώς; Καλώς ήλθατε στη γη της απλότητας.

Μακιγιάζ που δεν υπάρχει

Το μυστικό του λεπτού μακιγιάζ έγκειται στο απόλυτο καμουφλάρισμα όλων των ατελειών και την ενίσχυση της ομορφιάς του δέρματος, διατηρώντας το make-up σχεδόν αόρατο ταυτόχρονα. Αν δεν είστε φαν των τολμηρών εμφανίσεων, το μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ είναι για εσάς.

Είναι εξαιρετικά εύκολο να εφαρμοστεί και επιπλέον – δεν χρειάζεται ώρα. Δεν χρειάζεστε πολλά καλλυντικά. Το μυστικό έγκειται στη σωστή επιλογή. Πώς να εφαρμόσετε μακιγιάζ που μοιάζει σαν να μην υπάρχει;

Τί χρειάζεται να εφαρμόσετε για το μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ;

  1. Υγρό concealer
  2. Αστάρι μακιγιάζ
  3. BB ή CC κρέμα (μπορείτε να την αφήσετε εάν δεν θέλετε προϊόντα που μοιάζουν με μεικ απ)
  4. Μάσκαρα φρυδιών
  5. Μάσκαρα βλεφαρίδων
  6. Διαφανή χαλαρή σκόνη (μπαμπού, ρύζι ή μεταλλική)
  7. Ένα λεπτό ρουζ

Μακιγιάζ που φαίνεται φυσικό χωρίς μακιγιάζ βήμα προς βήμα

1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με τζελ, αφρό ή μικκυλιακό νερό, σκουπίστε το χρησιμοποιώντας ένα τόνερ που σέβεται τον τύπο του δέρματός σας.

2. Εφαρμόστε ένα αστάρι μακιγιάζ στο δέρμα του προσώπου. Εάν το δέρμα σας τείνει να λιπαίνει – επιλέξτε μια βάση ματ. Εάν είναι ξηρό ή κουρασμένο – πάρετε ένα φωτιστικό αστάρι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην εφαρμόσετε πάρα πολύ επειδή το προϊόν θα εγκατασταθεί σε πτυχές του δέρματος δημιουργώντας ένα αφύσικο αποτέλεσμα. Μια σταγόνα στο μέγεθος μπιζελιού φτάνει για την κάλυψη ολόκληρου του προσώπου. Τοποθετήστε το αστάρι με τα δάκτυλά σας.

3. Εάν οι μάυροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ή τα πρησμένα μάτια είναι τα συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζετε – επιλέξτε ένα concealer για κάτω από το μάτι. Επειδή το μακιγιάζ σας υποτίθεται ότι είναι λεπτό, η συνέπεια του concealer είναι το κλειδί για την επιτυχία: θα πρέπει να είναι ομαλή, λίγο υδαρής και ιδανικά προσαρμοσμένη στον τόνο του δέρματος. Για αυτό είναι φτιαγμένα τα υγρά concealer. Απλώστε το concealer πάνω από το δέρμα κάτω από τα μάτια και αγγίξτε με άκρα τα δάχτυλά σας για αόρατο αποτέλεσμα.

4. Εάν το δέρμα σας εμφανίζει πολλές ατέλειες, σημεία χρώσης, σπυράκια ή ανοιχτούς πόρους – δοκιμάστε μια κρέμα BB ή CC που προσθέτει φρέσκο ​​χρώμα δέρματος, καμουφλάρει τις ατέλειες και διατηρεί το δέρμα υγιές. Πολλές γυναίκες εφαρμόζουν τέτοια προϊόντα μόνο σε «στρατηγικά» τμήματα προσώπου π.χ. τη μύτη, το μέτωπο και το πηγούνι.

5. Για έναν σατέν, φρέσκο και ομαλό τόνο του δέρματος – χρησιμοποιήστε μια χαλαρή σκόνη. Διαφανείς λευκές σκόνες π.χ. οι μπαμπού ή οι σκόνες ρυζιού κάνουν για το μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ. Αν σας αρέσουν τα καλλυντικά υψηλής τεχνολογίας – επιλέξτε μια μεταλλική σκόνη που καλύπτει και μαλακώνει, εξασφαλίζοντας την καλύτερη φροντίδα του δέρματος.

6. Τα φρύδια σχηματίζουν το πλαίσιο για το πρόσωπό σας για αυτό ενισχύστε τα απαλά. Δεν χρειάζεται να τα τονίσετε με ένα μολύβι ή μαρκαδόρο, αν δεν θέλετε ή είστε πιεσμένοι από το χρόνο. Ένα πέρασμα μιας μάσκαρας φρυδιών στο κατάλληλο χρώμα αρκεί. Με αυτό τον τρόπο, δίνετε στο πρόσωπό σας χαρακτήρα και ζωντανεύετε τα μάτια σας. Εάν έχετε εφαρμόσει πάρα πολύ από μια μάσκαρα φρυδιών – αφαιρέστε την περίσσεια με μια καθαρή χτένα φρυδιών.

7. Εφαρμόστε μια μάσκαρα – αν έχετε ανοιχτόχρωμα δέρμα και μαλλιά – δοκιμάστε μια καφέ μάσκαρα – αυτό θα σας δώσει ένα πολύ λεπτό, απαλό αποτέλεσμα. Οι γυναίκες που έχουν σκούρα μαλλιά, βλεφαρίδες και φρύδια πρέπει να επιλέξουν μια μαύρη μάσκαρα – κατά προτίμηση αυτή που χωρίζει και στυλει τις βλεφαρίδες, δίνοντας ένα ωραίο, φυσικό αποτέλεσμα. Για αυτόν τον λόγο κατασκευάζονται μάσκαρες με σιλικόνη, έχοντας σωστά διαμορφωμένες και διατεταγμένες τρίχες.

8. Για να κάνετε το πρόσωπό σας φρέσκο ​​και να αποφύγετε το αποτέλεσμα που μοιάζει με κέικ μετά την εφαρμογή μιας χαλαρής σκόνης – πατήστε απαλά κάποιο ρουζ στα μάγουλα που δίνει μια νεανική και ξεκούραστη εμφάνιση.

Αν θέλετε – πάρτε ένα κραγιόν σε μια ουδέτερη σκιά. Αλλά και ένα συνηθισμένο λιποζάν για τα χείλη είναι ιδανικό για το μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ. Αυτό το είδος μακιγιάζ είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το πρόσωπό σας διατηρείται φρέσκο, το μεικ απ δεν στάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *