Πώς να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;

Οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια είναι ενοχλητικά προβλήματα. Τι μπορείτε να κάνετε για να είναι το βλέμμα σας φρέσκο ​​και το δέρμα λαμπερό; Δεν λειτουργούν μόνο οι σπιτικές μέθοδοι καλά. Το ιδανικό είναι ο καλός ύπνος, οι κρέμες καλής ποιότητας και να τα συνδυάζετε όλα αυτά με φυσικές μεθόδους περιποίησης.

Από πού προέρχονται οι μαύροι κύκλοι;

Ας δούμε αρχικά την αιτία, έτσι ώστε να αποτρέψουμε το πρόβλημα στο μέλλον. Εάν η γιαγιά ή η μητέρα σας έχει πιο σκούρο δέρμα κάτω από τα μάτια, τότε θα το έχετε και εσείς κατά πάσα πιθανότητα. Με την ηλικία, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και λόγω αυτού εμφανίζονται σιγά σιγά, πιο συχνά, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Ωστόσο οι αποχρωματισμοί κάτω από τα μάτια μπορεί να είναι αιτία και από άλλους παράγοντες, μεταξύ αυτών είναι και ο τρόπος ζωής σας ή η διατροφή σας.

Το πρήξιμο εμφανίζεται συνήθως λόγω της κατάποσης αλκοόλ και της υπερβολικής ποσότητας αλατιού στον οργανισμό. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό… το συνεχές άγχος, η κούραση, η αφυδάτωση, οι αλλεργίες είναι οι πιο συχνές αιτίες για τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Πώς να ξεφορτωθείτε τους μαύρους κύκλους;

Η εκτεταμένη κούραση, τα ξενύχτια, η έλλειψη σωστής ενυδάτωσης του οργανισμού ή ακόμα και το λάθος ντεμακιγιάζ, μπορεί να προκαλέσουν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ο εφιάλτης για τον καθένα μας. Ένα φωτεινό βλέμμα δεν είναι δύσκολο. Υπάρχουν μέθοδοι που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματός σας.

Φυσικές μέθοδοι για να ξεφορτωθείτε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Παγάκια ως φυσική μέθοδος για τους μαύρους κύκλους; Φυσικά. Ένα μασαζάκι θα μειώσει το πρήξιμο και θα μειώσει τους μαύρους κύκλους. Το κρύο θα ανακουφίσει και το δέρμα θα φαίνεται φυσικό. Ακόμα πιο τέλεια είναι η χρήση παγωμένων κουταλιών.

Οι φέτες αγγουριού (όπως στις ταινίες!) μπορούν να μειώσουν το πρήξιμο και τους ερεθισμούς. Το αγγούρι αποτελείται κυρίως από νερό, μπορεί συνεπώς να ενυδατώσει το δέρμα και να φωτίσει τους μαύρους κύκλους. Το δέρμα θα είναι αναζωογονημένο, φρέσκο ​​και υγιές.

Οι φέτες μήλου, ακριβώς όπως του αγγουριού θα λειτουργήσουν τέλεια ως κομπρέσα κάτω από τα κουρασμένα μάτια. Το μηλικό οξύ ενυδατώνει, φωτίζει και μαλακώνει το δέρμα κάτω από τα μάτια. 20 λεπτά αρκούν για να φαίνεται καλύτερα το δέρμα.

Οι ωμές πατάτες είναι επίσης γνωστές για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων και μειώνουν και το πρήξιμο. Πρέπει να βάλετε στο ψυγείο φλούδες πατάτας και μετά να τις τοποθετήσετε κάτω από τα μάτια. Έτσι θα απορροφηθεί το περίσσευμα νερού και θα συσφίξει το δέρμα. Ο χυμός της πατάτας θα φωτίσει το δέρμα γύρω από τα μάτια και θα καταπολεμήσει κοκκινίλες και μαύρους κύκλους.

Η κομπρέσα με χαμομήλι ή μαύρο τσάι ανακουφίζει άμεσα. Αυτά θα εξαλείψουν το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Η καφεΐνη συσφίγγει το δέρμα και το δέρμα γύρω από τα μάτια θα φαίνεται υγιές και ξεκούραστο.

Καλλυντικά για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια απαιτεί και ιδιαίτερη φροντίδα. Δοκιμάστε μια ενυδατική κρέμα ή κρέμα ματιών. Είναι ασφαλείς ακόμα και για πολύ ευαίσθητο δέρμα. Το δέρμα θα είναι ενυδατωμένο, άρα και λιγότερο πιθανό να υποστεί ερεθισμούς ή βλάβες.

Μη ξεχνάτε τη συχνή χρήση καλλυντικών που σας επιτρέπουν να επιτύχετε την απόκτηση του δέρματος που ονειρεύεστε.