ΤΟΠ 5 Ιδέες για τη χρήση Nanoil Castor Oil στη Ρουτίνα Περιποίησης

Το καστορέλαιο είναι ένα από τα έλαια περιποίησης με τις περισσότερες πωλήσεις. Τώρα πια ξέρουμε ότι δεν είναι απλώς ένα φάρμακο για το στομάχι ή ένα ενισχυτικό για την ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βλεφαρίδες και φρύδια, για καθαρισμό προσώπου ή ως φυσικό μαλακτικό νυχιών! Πώς θα βρείτε το πιο ποιοτικό λάδι; Το Nanoil Castor Oil είναι η καλύτερη λύση!

Γιατί το καστορέλαιο της Nanoil είναι η καλύτερη επιλογή;

  1. Είναι 100 τοις εκατό φυσικό και οικολογικό προϊόν.
  2. Είναι ψυχρής πίεσης.
  3. Είναι ακατέργαστο.
  4. Δεν περιέχει συνθετικές χρωστικές και άλλα περιττά συστατικά.
  5. Έχει πολλές λειτουργίες και είναι καλό για όλους.
  6. Έχει πιστοποίηση Ecocert.

Αν ψάχνετε καστορέλαιο με περισσότερα οφέλη για την περιποίησή σας, επιλέξτε Nanoil! Χιλιάδες ευχαριστημένοι καταναλωτές το αγαπούν και η ποιότητά του επιβεβαιώνεται από το ECOCERT. Κάθε σταγόνα περιέχει συστατικά ανεκτίμητα για την περιποίηση. Το καστορέλαιο αποτελείται από ρικινελαϊκό οξύ, ελαϊκό οξύ, λινολεϊκό οξύ, ωμέγα λιπαρά οξέα, φλαβονοειδή, βιταμίνες και μέταλλα.

Επιλέξτε κορυφαία ποιότητα και αγγίξτε το υψηλότερο επίπεδο συνειδητής περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών. Το καστορέλαιο από τα φαρμακεία καταπολεμά προβλήματα στο στομάχι, αλλά είναι πολύ παχύρρευστο και επεξεργασμένο, επομένως δεν είναι κατάλληλο για καθαρισμό προσώπου ή θεραπείες μαλλιών.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Nanoil Castor Oil;

Έχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών, των βλεφαρίδων και των φρυδιών και χαρίζει πυκνό αποτέλεσμα. Το Nanoil Castor Oil αφήνει ένα ελαφρώς πιο σκούρο χρώμα στα μαλλιά. Προωθεί την αναζωογόνηση του δέρματος και επανορθώνει τα κατεστραμμένα νύχια. Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, λειαίνει και μαλακώνει τα μαλλιά, ενισχύοντας την υγιή λάμψη και αποτρέποντας τη ψαλίδα. Το Nanoil αναζωογονεί το χρώμα των μαλλιών και αποτρέπει τη θαμπάδα, ενώ παράλληλα αποτρέπει την τριχόπτωση και ενισχύει από τη ρίζα ως τις άκρες.

castor oil nanoil

ΤΟΠ 5 χρήσεις για το καστορέλαιο

Το Ricinus Communis Seed Oil από την Nanoil αποτελεί εγγύηση κορυφαίας ποιότητας. Διαθέτει μία υπέροχη συσκευασία που διαρκεί καιρό, έχει πιστοποίηση Ecocert και κάνει θαύματα, τόσο στην περιποίηση των ανδρών, όσο και των γυναικών. Θα βελτιώσει όλους τους τύπους μαλλιών ή δέρματος. Πώς θα το χρησιμοποιήσετε;

#1 Καστορέλαιο για τη φροντίδα του σώματος

Το Nanoil Castor Oil θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε είδους πρόβλημα, γιατί έχει αντιβακτηριδιακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Είναι επίσης το μυστικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων. Κάντε με αυτό μασάζ στο σώμα, με άλλα λάδια, π.χ. αιθέρια έλαια.

#2 Καστορέλαιο για τη φροντίδα του προσώπου

Έχει καθαριστικές ιδιότητες και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην περιποίηση του προσώπου. Δοκιμάστε το στον καθαρισμό με λάδι, μία δημοφιλής μέθοδος καθαρισμού γνωστή ως OCM. Μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο μείγμα ή να ανακατέψετε λάδια, με το καστορέλαιο ως βάση. Το Nanoil διαθέτει πολλά λάδια περιποίησης, μη διστάσετε να τα συνδυάσετε. Το προϊόν θα αφαιρέσει και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

#3 Καστορέλαιο για τη φροντίδα των μαλλιών

Βελτιώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Εάν έχετε υπερβολική τριχόπτωση, ψαλίδα και θαμπά μαλλιά, τότε το καστορέλαιο θα σας βοηθήσει. Ζεστάνετε λίγο το λάδι και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά σας. Συνεχίστε να κάνετε μασάζ για λίγα λεπτά. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά και ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν.

#4 Καστορέλαιο για βλεφαρίδες και φρύδια

Το προϊόν της Nanoil ενεργοποιεί την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των φρυδιών, ενδυναμώνοντάς τα, είναι πιο πυκνά και πιο ανθεκτικά στην τριχόπτωση και άλλα προβλήματα. Απλώστε το λάδι στα φρύδια και στις βλεφαρίδες κάθε μέρα πριν κοιμηθείτε. Θα δείτε βελτίωση μετά από λίγες βδομάδες.

#5 Καστορέλαιο για τη φροντίδα των νυχιών

Το Nanoil είναι αλάνθαστο στη βελτίωση των νυχιών, των παρανυχίδων και του δέρματος των χεριών. Θα ενυδατώσει και το πιο ξηρό δέρμα. Ζεσταίνουμε το λάδι και μουλιάζουμε τα χέρια μας για περίπου 15 λεπτά. Μπορείτε επίσης να το τρίψετε στα νύχια και στο δέρμα.

Συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες χρήσεις του καστορέλαιου, αλλά εσείς είστε αυτός που θα αποφασίσει πως θα το αξιοποιήσετε στο έπακρο και για ποιον σκοπό θα το αξιοποιήσετε. Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη καθώς θα δοκιμάζετε το Nanoil Castor Oil!

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Nanoil μπορείτε να βρείτε στο nanoil.gr