ΤΟΠ ΠΩΛΗΣΕΙΣ – Αποκτήστε Όγκο και Πυκνά Μαλλιά Εύκολα με το Nanoil Hair Volume Enhancer

Τα μαλλιά σας χάνουν τον όγκο τους γρήγορα; Ο τύπος της τρίχας εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τα γονίδια, αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την περιποίηση. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά, μπορείτε να έχετε όγκο στο χτένισμά σας! Υπάρχει μια απλή λύση: επιλέξτε ένα σπρέι για όγκο από την Nanoil!

Nanoil Hair Volume Enhancer – τέλεια βάση για το styling

Το Nanoil Hair Volume Enhancer είναι μία βάση για όλους τους τύπους μαλλιών, πυκνά ή λεπτά, λιπαρά ή μαλλιά δίχως όγκο. Δε χρειάζεστε άλλα προϊόντα με το Nanoil. Θα θρέψει εις βάθος τα μαλλιά σας. Λειτουργεί άμεσα ανασηκώνοντας τη ρίζα και χαρίζει μοναδικό όγκο. Το χτένισμά σας θα διαρκέσει όλη μέρα!

Όγκος στη ρίζα με το Nanoil: από ποια συστατικά αποτελείται;

Έχετε δει άλλα παρόμοια προϊόντα με τόσα πολλά θρεπτικά και καλλωπιστικά συστατικά; Ούτε εμείς! Το Nanoil Hair Volume Enhancer ξεπερνά τους ανταγωνιστές του. Δείτε τα συστατικά του:

  • Κερατίνη – ινώδης πρωτεΐνη που επανορθώνει τα μαλλιά, ανασηκώνει τη ρίζα των μαλλιών και χαρίζει λάμψη. Είναι ένα ισχυρό συστατικό που χαρίζει όγκο.
  • Πανθενόλη – η γνωστή προβιταμίνη Β5 που συγκρατεί τα μόρια του νερού στα μαλλιά, ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και απαλότητα.
  • Πρωτεΐνες σιταριού – πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν και ενισχύουν τα μαλλιά.
  • Βιταμίνη Β3 – ενυδατικό στοιχείο που εξασφαλίζει την ενυδάτωση των μαλλιών. Διατηρεί την καλή κατάσταση της τρίχας και προωθεί την υγιή ανάπτυξη.
  • Βιταμίνη Ε – ονομάζεται και βιταμίνη της νεότητας. Αντιοξειδωτική με αντιγηραντική δράση.

nanoil hair volume enhancer

Ανυψωτικό ρίζας μαλλιών Nanoil – συμβουλές χρήσης

Αυτό το προϊόν ανύψωσης της ρίζας είναι πολύ εύχρηστο και μπορείτε να το εφαρμόσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (μετά το λούσιμο, σε βρεγμένα μαλλιά, πριν φτιάξετε τα μαλλιά σας ή και σε στεγνά μαλλιά). Μπορείτε να χτίσετε όγκο εύκολα, χάρη στο τέλειο απλικατέρ που ψεκάζει ομοιόμορφα το προϊόν στα μαλλιά. Επίσης διαρκεί για πολύ. 3 ή 4 δόσεις αρκούν για μία χρήση. Πάρτε το, ψεκάστε το Nanoil, χτενίστε, πιάστε το πιστολάκι και φτιάξτε τα μαλλιά σας όπως θέλετε. Για επιπλέον όγκο μπορείτε να αναποδογυρίζετε το κεφάλι σας όταν στεγνώνετε τα μαλλιά με πιστολάκι! Το Nanoil Hair Volume Enhancer ανασηκώνει τη ρίζα, χαρίζει όγκο, λάμψη και απαλότητα. Πείτε αντίο στα άτονα μαλλιά μια για πάντα!

Nanoil Hair Volume Enhancer – τοπ σε πωλήσεις ανυψωτικό ρίζας των μαλλιών!

  1. Απίστευτος όγκος που διαρκεί όλη μέρα και υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα.
  2. Ανάλαφρο, δε βαραίνει τα μαλλιά και δεν τα λαδώνει.
  3. Το Nanoil Hair Volume Enhancer είναι το μόνο στην κατηγορία του με πρωτεΐνες σιταριού, βιταμίνη Β3 (νιασίνη), κερατίνη, βιταμίνη Ε και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5).
  4. Υπέροχη λάμψη, απαλότητα και βαθιά ενυδάτωση.
  5. Προστατεύει από εξωτερικές συνθήκες, μηχανικές βλάβες, τοξίνες του αέρα.
  6. Εύκολη χρήση και χαμηλή τιμή για υπέροχα αποτελέσματα!

Θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την εύκολη και γρήγορη θεραπεία για όγκο μαλλιών; Αποκτήστε το Nanoil Hair Volume Enhancer και χρησιμοποιείστε το στην καθημερινή σας περιποίηση. Αγοράστε μία βάση κατάλληλη για τους καταναλωτές, αλλά και για επαγγελματίες κομμωτές! Μπορείτε να το παραγγείλετε με παράδοση στο σπίτι σας από το www.nanoil.gr