Πώς Να Εφαρμόσετε Τα Μινεράλ Make-up Με Υγρά;

Τα εσωτερικά make-up με μινεράλ είναι μία φορά από πολύ σημαντικά στοιχεία στην καθημερινή μας εμφάνιση. Στα τελευταία χρόνια προστέθηκαν χιλιάδες νέες εκδόσεις μινεράλ make-up, κάτι που έχει βοηθήσει τις γυναίκες να στολίσουν μια ευρύτερη εμφάνιση και να διαλέξουν ότι τους κάνει να νιώθουν καλά. Όμως, το αν προτιμάτε να εφαρμόσετε το μινεράλ make-up με υγρά ή με στερεά στους δάχτυλους σας είναι κάτι που πρέπει να διαλέξετε σωστά. Σε αυτό το άρθρο θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο μέθοδων εφαρμογής των μινεράλ make-up και θα μας δώσει λύσεις για το πώς να εφαρμόσουμε τα μινεράλ make-up με υγρά.

Τι Είναι Τα Μινεράλ Make-Up;

Τα εσωτερικά μινεράλ make-up είναι απλό στήριγμα για το δέρμα, οιτουρασίες, δυνατότητες contouring, ομοιομορφία και ομαλότητα. Στην ουσία, είναι ένα βάσεις για την εμφάνιση σας που μπορεί να μετατραπεί με την μακιγιάζ, υλικά ομορφιάς και προστασία από τον ήλιο.

Τα εσωτερικά μινεράλ make-up μπορεί να διακριθούν ανάμεσα σε δύο κατηγορίες: στερεά make-up, που αποτελείται από στερεά – σκιάζοντας, ενυδατωμένα ή προστατευόμενα – και υγρά make-up, η οποία περικλείεται σε μασκό ή μασκέ και μπορεί να διακριθεί σε δύο τύπους: υγρά με θερμοκρασία δωματίου και ψυγείου μειγμένα με ζωντανή ενέργεια.

Πώς Να Εφαρμόσετε Τα Μινεράλ Make-Up Με Υγρά;

Επιβεβαιώστε ότι διαθέτετε όλα τα υποστηρικτικά μέσα και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να εφαρμόσετε τα μινεράλ make-up με υγρά.

  • Μία θερμοστέγησης φορεσιία για μινεράλ make-up.
  • Πίνακας για να διακρίνετε μεταξύ στερεών και υγρωδών make-up.
  • Εργαλείο για να εφαρμόζετε και διακρίνετε σε μινεράλ make-up.
  • Μασκέ και ζωντανή ενέργεια για να εφαρμόσετε τα εσωτερικά μινεράλ make-up.

Κάντε μια καθαριστική μασάζ για να εκκαθαρίσετε το δέρμα σας και να διαγράψετε τις υπάρχουσες λεπτομέρειες. Επίσης, τοποθετήστε μια μικρή ποσ