TOP 5 Μάσκαρες Που Πρέπει Να Γνωρίζετε!

Όμορφες, μακριές και πυκνές βλεφαρίδες σε χρόνο μηδέν; Χωρίς την αισθητικό και τη χημική κόλλα βλεφαρίδων; Είναι εφικτό! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επιλέξετε την τέλεια μάσκαρα, η οποία δυστυχώς, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά προβληματική. Πολλές μάσκαρες απλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν από αποτελεσματική απόδοση, αντίθετα, ξεφλουδίζουν και καταστρέφουν ολόκληρο το μακιγιάζ. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μια TOP 5 κατάταξη με τις καλύτερες μάσκαρες που οι γυναίκες μπορούν να εμπιστευτούν με ασφάλεια!

TOP 5 μάσκαρες που αξίζει να δοκιμάσετε!

Χάρη σε αυτή τη λίστα, η επιλογή της τέλειας μάσκαρα δεν θα είναι ποτέ ξανά να είναι δύσκολη! Οι μάσκαρες που συγκεντρώσαμε στην κατάταξη ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των σύγχρονων γυναικών. Κατά τη δημιουργία αυτής της κατάταξης, λάβαμε υπόψη μας παράγοντες όπως:

  • την διάρκεια ζωής του προϊόντος,
  • αν η εφαμρογή είναι βολική,
  • το βουρτσάκι που συνοδεύει τη μάσκαρα.

Αυτοί είναι, κατά κάποιον τρόπο, οι πιο σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή της σωστής μάσκαρα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανακαλύψετε τις μάσκαρες που σας επιτρέπουν να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα στην καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ των βλεφαρίδων σας.

1. Μάσκαρα Nanolash

TOP 5 Máskares

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η μάσκαρα Nanolash. Πρόκειται για μια μάσκαρα που έχει ήδη ανταποκριθεί στις προσδοκίες χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο και οι χρήστες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν γι’ αυτήν.

Ας ξεκινήσουμε με την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Η μάσκαρα Nanolash διαθέτει μια ιδανική συνοχή που της επιτρέπει να καλύπτει όλες τις βλεφαρίδες τέλεια. Χάρη σε αυτό, η μάσκαρα στεγνώνει γρήγορα και ακόμη και αν θέλετε να προσθέσετε μια επιπλέον στρώση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η μάσκαρα θα αρχίσει να καταρρέει ή να ξεφλουδίζει. Το προϊόν δεν μουτζουρώνεται επίσης όταν εκτίθεται σε υγρασία.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ποικιλία επιλογών όσον αφορά αυτή τη μάσκαρα. Η μάρκα έχει κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις της μάσκαρας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν. Στον ιστότοπο της μάρκας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

Και τα δύο προϊόντα είναι εξοπλισμένα με τέλεια διαμορφωμένα βουρτσάκια, κατασκευασμένα από σιλικόνη. Σας επιτρέπουν να διαχωρίσετε με ακρίβεια τις βλεφαρίδες και να τις καλύψετε με μάσκαρα από τις ρίζες έως τις άκρες.

2. Μάσκαρα Lashcode

TOP 5 Máskares

Στην επόμενη θέση βρίσκεται η Lashcode Mascara. Πρόκειται για ένα προϊόν με πολύ καλή φήμη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η μάσκαρα είναι πολύ μεγάλης διάρκειας. Οι χρήστες επισημαίνουν καθαρά ότι δεν ξεφλουδίζει ούτε καταρρέει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παρόλο που η Lashcode Mascara δεν χαρακτηρίζεται ως αδιάβροχη μάσκαρα, οι χρήστες αναφέρουν ότι δεν μουτζουρώνεται σε επαφή με το νερό.

Όσον αφορά το βουρτσάκι που συνοδεύει τη Lashcode Mascara, δεν υπάρχουν επίσης παράπονα. Έχει το βέλτιστο σχήμα, καθιστώντας την εφαρμογή πραγματική απόλαυση, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανές μάζες στις βλεφαρίδες σας.

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

Η Guerlain Maxi Lash So Volume είναι μια μάσκαρα με πυκνωτική δράση. Υποτίθεται ότι προσθέτει θεαματικό όγκο στις βλεφαρίδες και τις κάνει πιο καθορισμένες. Οι χρήστες αναφέρουν ότι πέτυχαν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, αλλά μόνο μετά την εφαρμογή μιας δεύτερης στρώσης του προϊόντος. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Maxi Lash So Volume στεγνώνει αρκετά γρήγορα, αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα.

Το βουρτσάκι έχει αρκετά καλό σχήμα. Έχει κοντές ίνες που στενεύουν στην άκρη. Αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί δυσκολίες κατά την εφαρμογή. Ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη σας, ότι όταν έρχονται υψηλότερες θερμοκρασίες, η μάσκαρα αρχίζει να μουτζουρώνεται και να αφήνει υπολείμματα στα βλέφαρα. Με την πάροδο της ημέρας, μπορεί να αρχίσει να ξεφλουδίζει, ειδικά αν εφαρμόσετε περισσότερες στρώσεις.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

Επόμενη στην κατάταξη είναι η μάσκαρα Mac Mineralize Multi-Effect Lash. Πρόκειται για μια μάσκαρα από μια γνωστή μάρκα η οποία είναι επίσης μια από τις καλύτερες της αγοράς. Το βουρτσάκι είναι αρκετά καλοσχηματισμένο. Δεν θα πρέπει να προκαλεί κανένα πρόβλημα κατά την εφαρμογή του προϊόντος.

Το Mac Mineralize Multi-Effect Lash σας επιτρέπει να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά την πρώτη στρώση. Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για το γεγονός ότι στο τέλος της ημέρας μπορεί η μάσκαρα να αρχίσει να γίνεται ελαφρώς θρύψαλα και να ξεφλουδίζει. Επίσης, δεν πρέπει να φορέσετε αυτή τη μάσκαρα στη σάουνα – τείνει να μουτζουρώνεται σε επαφή με την υγρασία.

5. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer

Άλλη μια μάσκαρα που αξίζει είναι η Revlon Grow Luscious Bold Lacquer. Πρόκειται για μια αρκετά καλή μάσκαρα, αν και υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με αυτήν. Ωστόσο, ξεκινώντας από τις θετικές πτυχές, ας μιλήσουμε για το βουρτσάκι. Διαθέτει κοντές, πυκνά τοποθετημένες τρίχες που διαχωρίζουν καλά τις βλεφαρίδες.

Το κύριο μειονέκτημα, ωστόσο, είναι η διάρκεια ζωής της μάσκαρας, η οποία όχι μόνο καταρρέει στο τέλος της ημέρας, αλλά τείνει επίσης να λερώνει τα βλέφαρα όταν εκτίθεται σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Τα TOP 5 προϊόντα που εμφανίζονται στην παραπάνω κατάταξη θεωρούνται τα καλύτερα. Η μάσκαρα Nanolash καταλαμβάνει την πρώτη θέση, καθώς έρχεται πιο κοντά στο ιδανικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε ελεύθερα τις επιλογές μας και να επιλέξετε την καλύτερη μάσκαρα για εσάς!