Εφαρμόστε μόνοι σας τα extensions βλεφαρίδων! Ελέγξτε τις 5 κορυφαίες δεσμίδες βλεφαρίδων

Εφαρμογή extensions βλεφαρίδων μόνη σας; Χωρίς ραντεβού στο κομμωτήριο; Αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο είναι πλέον πραγματικότητα. Οι εταιρείες καλλυντικών εξέπληξαν τις γυναίκες, κυκλοφορώντας τις extensions βλεφαρίδων για οικιακή χρήση. Μέσα σε λίγα λεπτά, κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει την ονειρεμένη βεντάλια βλεφαρίδων, χωρίς τεχνικούς βλεφαρίδων. Ως εκ τούτου, ήρθε η ώρα να δείτε τα κορυφαία 5 προϊόντα που ξεπερνούν τα άλλα!

Τα κορυφαία 5 προϊόντα για κατ’ οίκον εφαρμογή extensions βλεφαρίδων. Τι αξίζει να γνωρίζετε πριν από την εφαρμογή;

Οι κατ’ οίκον extensions βλεφαρίδων εξακολουθούν να προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στις γυναίκες. Οι περισσότερες προτιμούν να τις κάνουν έμπειροι τεχνικοί βλεφαρίδων, φεύγοντας από το ινστιτούτο με μια εντυπωσιακή βεντάλια βλεφαρίδων που προσθέτουν φρεσκάδα και λάμψη.

Από την άλλη πλευρά, οι ημιμόνιμες extensions βλεφαρίδων έχουν απίστευτα κακή επίδραση στις πραγματικές μας βλεφαρίδες. Μετά την αφαίρεσή τους, οι γυναίκες τείνουν να έχουν κενά στις βλεφαρίδες και οι τρίχες είναι απλώς πιο αδύναμες. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι μια καλή επιλογή για όλους.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι πρώτες extensions βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή, οι γυναίκες άρχισαν να παρατηρούν τα οφέλη της χρήσης τους. Οι εν λόγω ψεύτικες βλεφαρίδες μας επιτρέπουν:

  • να δημιουργήσουμε όποιο στυλ βλεφαρίδων θέλουμε μέσα σε λίγα λεπτά.
  • να αποφύγουμε να βαραίνουν τις φυσικές βλεφαρίδες.
  • να κάνουμε αλλαγές και να τροποποιούμε το δημιουργημένο στυλ βλεφαρίδων όποτε μας αρέσει.
  • να αποκτήσουμε φυσικές βλεφαρίδες χωρίς ραντεβού στο ινστιτούτο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα σπουδαία οφέλη, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τις δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή. Το να φοράμε τέτοιες ψεύτικες βλεφαρίδες φέρνει πολλά οφέλη. Πάνω απ’ όλα, εξοικονομεί χρόνο και χρήματα.

Οι κατασκευαστές παρατήρησαν γρήγορα το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τέτοια προϊόντα και έτσι συνεχίζουν να κυκλοφορούν διάφορα στυλ βλεφαρίδων, ωστόσο δεν τυγχάνουν όλα θερμής υποδοχής.

Τέλος, ας απαντήσουμε στο ερώτημα: ποια μάρκα προσφέρει τις καλύτερες επεκτάσεις βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή;

Οι 5 κορυφαίες, ή κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδες βλεφαρίδων που πρέπει να ξέρετε!

Ο κατάλογος με τα κορυφαία 5 προϊόντα για κατ’ οίκον εφαρμογής extension βλεφαρίδων εξετάζει ορισμένους σημαντικούς παράγοντες, όπως:

  • Πόσο καιρό παραμένουν οι βλεφαρίδες στη θέση τους.
  • την ευκολία των κατ’ οίκον εφαρμογής δεσμίδων βλεφαρίδων
  • την αισθητική των βλεφαρίδων.
  • τα επιπλέον αξεσουάρ στα συγκεκριμένα κιτ.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, καταφέραμε να κατατάξουμε πέντε προϊόντα που αξίζουν τη μεγαλύτερη προσοχή!

1. Δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής από τη Nanolash

Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο αγαπούν τη μάρκα Nanolash. Παρέχει ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα βλεφαρίδων εδώ και πολλά χρόνια. Τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions της εταιρείας είναι σίγουρα ο ηγέτης στις κατ’ οίκον επεκτάσεις βλεφαρίδων. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνουν:

  • βλεφαρίδες φυσικής εμφάνισης – αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής φαίνονται εντυπωσιακές καθώς και μιμούνται τις πραγματικές βλεφαρίδες όπως καμία άλλη ψεύτικη βλεφαρίδα.
  • λεπτή, μαύρη ταινία – συνδυάζεται άψογα με τη γραμμή των βλεφαρίδων και προσθέτει μια ογκώδη εμφάνιση στις βλεφαρίδες.
  • ελαφριές δεσμίδες- δεν θα νιώσετε οτι φοράτε τις κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα πακέτο των δεσμίδων βλεφαρίδων περιέχει έως και 36 τεμάχια, σε τρία μήκη: 10, 12 και 14 mm, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε ατελείωτα στυλ που ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε. Οι γυναίκες μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για στυλ όπως ρωσικού όγκου ή απλά για ντελικάτες βλεφαρίδες για καθημερινή χρήση. Υπάρχουν έως και 8 στυλ και καμπυλες για να διαλέξετε, ώστε κάθε γυναίκα να διαλέξει σίγουρα το καλύτερο σετ.

Θα πρέπει επίσης να υπογραμμιστεί ότι η Nanolash προσφέρει επιπλέον αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για την εφαρμογή βλεφαρίδων στο σπίτι. Εκτός από τις βλεφαρίδες, το σετ extension βλεφαρίδων περιέχει:

  • Nanolash συνδετικό υλικό
  • αφαιρετικό Nanolash
  • Nanolash σφραγιστικό
  • και τσιμπιδάκια βλεφαρίδων

Όλα τα αξεσουάρ περιέχουν πέντε χιλιοστόλιτρα και διαρκούν πολύ. Η εργονομική, κατάλληλα διαμορφωμένη λαβίδα βλεφαρίδων από ανοξείδωτο ατσάλι και καλυμμένη με την επικάλυψη που βελτιώνει τη λαβή επιτρέπει την ταχεία και απροβλημάτιστη εφαρμογή των δεσμίδων βλεφαρίδων.

Η εφαρμογή των κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash διαρκεί μόλις 10 λεπτά. Χρειάζεται μόνο να εφαρμόσουμε το συνδετικό υλικό και να περιμένουμε για 30-60 δευτερόλεπτα ώστε να γίνει κολλώδες, στη συνέχεια να τοποθετήσουμε τις δεσμίδες κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες, όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων, και να πιέσουμε το τμήμα με το τσιμπιδάκι. Ως τελική πινελιά, εφαρμόζουμε ένα σφραγιστικό. Οποιοσδήποτε θα χειριστεί τέτοιες εύκολες στην εφαρμογή extensions βλεφαρίδων, ακόμη και αν είναι νέος στους πειραματισμούς με τις βλεφαρίδες!

Η εταιρεία εγγυάται ότι μπορούμε να φορέσουμε το σύμπλεγμα βλεφαρίδων για 5 ημέρες, ωστόσο, μερικά κορίτσια αναφέρουν ότι οι βλεφαρίδες τους παραμένουν στη θέση τους για ολόκληρη την εβδομάδα!

Συνοψίζοντας, η απόφαση για την τοποθέτηση των Nanolash στην κορυφή ήταν προφανής. Οι DIY Lash Extensions αξίζουν τη διάκριση!

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Το Glamnetic Lash Extension Kit είναι το επόμενο στην κατάταξη. Πρόκειται για ένα βασικό κιτ extension βλεφαρίδων για χρήση στο σπίτι. Περιλαμβάνει δεσμίδες βλεφαρίδων σε τρία μήκη, καθώς και βασικά αξεσουάρ για την τοποθέτησή τους. Κρίμα που το σετ δεν περιλαμβάνει σφραγιστικό για να κλειδώσουν οι βλεφαρίδες στη θέση τους και να διαρκέσουν περισσότερο. Επίσης, δεν διαθέτει ένα αφαιρετικό για να αφαιρείτε τις δεσμίδες βλεφαρίδων με ασφάλεια και ταχύτητα.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων από το σετ extensions βλεφαρίδων της Glamnetic έχουν φυσικό σχεδιασμό και συνδυάζονται με τις πραγματικές βλεφαρίδες, ωστόσο πρέπει πρώτα να εφαρμόσουμε μάσκαρα. Γιατί; Το συνδετικό από το κιτ Nanolash εξισώνει το χρώμα των βλεφαρίδων, αλλά το Glamnetic Lash Extension Kit δεν προσφέρει τέτοια προνόμια. Για μια φυσική εμφάνιση, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για τη διαδικασία.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι οι extensions βλεφαρίδων από το Glamnetic Lash Extension Kit μπορούν να φορεθούν για περίπου πέντε ημέρες, ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τη μετέπειτα φροντίδα. Θα πρέπει να βουρτσίζετε τακτικά τις βλεφαρίδες και να μείνετε μακριά από καλλυντικά με βάση το λάδι. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε μια πιθανότητα να τα φορέσετε για πέντε ημέρες, αλλά δεν είναι εγγυημένο. Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με το αν οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι επαναχρησιμοποιήσιμες.

3. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Την επόμενη θέση στη λίστα μας καταλαμβάνουν οι βλεφαρίδες από το Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Αυτές οι extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι έρχονται σε διαφορετικά μήκη και στυλ για να διαλέξετε.

Με αυτά, μπορείτε να επιλέξετε βλεφαρίδες τύπου ρωσικού όγκου ή πιο ντελικάτες extensions βλεφαρίδων. Οι δεσμίδες φαίνονται λίγο ψεύτικες επειδή – εκτός από το ότι προσφέρουν διαφορετικά μήκη – φαίνονται όλες ίδιες. Πιστεύουμε ότι η τιμή είναι εντάξει, η αντοχή είναι επαρκής για την τιμή, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε στυλ βλεφαρίδων με φυσική εμφάνιση χρησιμοποιώντας το Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

Στις λεπτομέρειες του προϊόντος διαβάζουμε ότι η εφαρμογή θα χρειαστεί λίγα λεπτά. Ας ανατρέξουμε στα extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι που χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να εφαρμοστούν. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερη εμπειρία για να τις τοποθετήσετε μέσα στα υποσχόμενα δέκα λεπτά. Οι γυναίκες που εφαρμόζουν extensions βλεφαρίδων για πρώτη φορά μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα με το Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

Το πακέτο με τις προπαρασκευασμένες βλεφαρίδες σε ομάδες συνοδεύεται από συγκολλητικό υλικό και απλικατέρ. Δεν υπάρχει σφραγιστικό για την αφαίρεση της κολλώδους στρώσης κόλλας, το οποίο είναι ένα σίγουρο μειονέκτημα. Επίσης, δεν υπάρχει προϊόν αφαίρεσης για τη γρήγορη και άνετη αφαίρεση και τον καθαρισμό των δεσμίδων. Ο κατασκευαστής πωλεί αυτά τα δύο ξεχωριστά.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων υποτίθεται ότι παραμένουν στη θέση τους για λίγες ημέρες, ωστόσο η εταιρεία υπογραμμίζει ότι ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από τις ατομικές ιδιαιτερότητες και τη ρουτίνα μετέπειτα φροντίδας

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Το επόμενο σετ extension βλεφαρίδων στη λίστα μας προέρχεται από τη μάρκα Amor Lashes. Το QuickLash Starter Kit, παρόμοια με πολλά άλλα προϊόντα, περιέχει βλεφαρίδες σε δεσμίδες σε διαφορετικά μήκη, ώστε να μπορείτε να κάνετε διάφορα στυλ βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας το.

Διατίθεται μόνο ένας τύπος καμπυλότητας, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν προσπαθείτε να προσαρμόσετε τις βλεφαρίδες στο σχήμα του ματιού.

Όσον αφορά τις δεσμίδες βλεφαρίδων, είναι μαλακές και συμπαγείς, ωστόσο δεν θα δημιουργήσετε το φυσικό βλέμμα με αυτές. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων φαίνονται μάλλον αφύσικες στο μάτι, επομένως, δεν τις συνιστούμε για καθημερινή χρήση.

Η εφαρμογή των δεσμίδων βλεφαρίδων, σύμφωνα με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή, διαρκεί περίπου 10 λεπτά, αλλά υπάρχουν διαδικτυακές κριτικές με γυναίκες που λένε ότι η εφαρμογή τους για πρώτη φορά δεν ήταν ωραία και εύκολη.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα των βλεφαρίδων Amor Lashes, πρόκειται για άλλη μια μάρκα που δεν παρέχει τον ακριβή χρόνο της. Με τις βλεφαρίδες Nanolash γνωρίζουμε ακριβώς πόσο καιρό μπορούμε να απολαμβάνουμε τις εκπληκτικές βλεφαρίδες, δηλαδή πέντε ημέρες ή περισσότερο. Η μάρκα Amor Lashes ανέφερε μόνο ότι το πόσο καιρό θα παραμείνουν οι δεσμίδες βλεφαρίδων εξαρτάται από το αν τις εφαρμόζουμε σωστά. Αυτό είναι ένα μεγάλο ελάττωμα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη όσες έχουν μικρή εμπειρία στην εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Το τελευταίο προϊόν στην κορυφή της λίστας μας είναι το Invisi-Lash Kit από την TATTI. Αυτά είναι αξιοσημείωτα αλλά δεν αξίζουν μια υψηλή θέση στην κατάταξη των κορυφαίων 5 προϊόντων για κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι της μάρκας TATTI είναι μαλακές, ελαφριές και χωρίς λάτεξ. Κρίμα που υπάρχει περιορισμένη επιλογή σε στυλ και μήκος βλεφαρίδων. Αυτά φαντάζουν φτωχά σε σύγκριση με τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων Nanolash που διατίθενται σε 3 μήκη και 8 στυλ.

Τοποθετώντας τις βλεφαρίδες Invisi-Lash Kit TATTI, μπορείτε να δημιουργήσετε φυσικής εμφάνισης λεπτεπίλεπτα στυλ βλεφαρίδων, ωστόσο, δεν θα λειτουργήσουν για βλεφαρίδες όγκου. Ο κατασκευαστής υπολογίζει τον χρόνο εφαρμογής σε περίπου 15 λεπτά. Οι διαδικτυακές κριτικές το επιβεβαιώνουν αυτό.

Η ταινία στην οποία στερεώνονται αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων φαίνεται να είναι προβληματική. Δεν πρόκειται για την τυπική μαύρη ταινία, αλλά για μια διαφανή λωρίδα. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Είναι πιο αισθητή στο μάτι και αποτυγχάνει να προσθέσει μια ογκώδη εμφάνιση στη βάση των βλεφαρίδων. Η διαφανής λωρίδα είναι πιο εντυπωσιακή σε γυναίκες με σκούρες βλεφαρίδες, γι’ αυτό και δεν τις συνιστούμε σε αυτή την ομάδα των λάτρεις των δεσμίδων βλεφαρίδων.

Ο χρόνος φθοράς των δεσμίδων βλεφαρίδων από το TATTI Invisi-Lash Kit εκτιμάται σε 4-5 ημέρες. Είναι παρόμοιος με τα άλλα προϊόντα, οπότε δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να διαλέξετε.

Από την άλλη πλευρά, πολλοί κριτικοί παραπονιούνται ότι το κιτ είναι υπερτιμημένο, ειδικά σε σύγκριση με τις δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Invisi-Lash Kit τοποθετείται τελευταίο στην κατάταξη.

Οι 5 κορυφαίες δεσμίδες extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι. Σύνοψη αναθεώρησης

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι προορίζονται για να βοηθήσουν τις γυναίκες να δημιουργήσουν το περίγραμμα των ματιών των ονείρων τους. Επιπλέον, έχουν σχεδιαστεί για να το κάνουν αυτό δυνατό μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, εγγυώντας αποτελέσματα μακράς διάρκειας.

Τα προϊόντα που κατατάσσονται πληρούν τα κριτήρια, ωστόσο, τα extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι. της Nanolash είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μηκών και στυλ για να επιλέξετε, καθώς και μπορούν να φορεθούν για περισσότερες από πέντε ημέρες – αυτό είναι που ανέφεραν οι γυναίκες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μόνο το σωστό προϊόν θα σας επιτρέψει να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα. Αξίζει να το επιλέξετε με σύνεση και να λάβετε υπόψη σας τις προτάσεις από τη λίστα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή των δεσμίδων βλεφαρίδων είναι πάντα ωραία, εύκολη και αποτελεσματική!