Κρέμα Προσώπου εναντίον Ηλικίας: 20-50ητάρες Κρέμα Προσώπου εναντίον Ηλικίας: 20-50ητάρες

Πολλοί από μας θα θέλαμε να μπορούσαμε να κρατήσουμε την νεαρή λάμψη της επιδερμίδας μας για πάντα, σχεδόν σαν να έχουμε μεγεθυντική μηχανή. Η πραγματικότητα είναι ότι οι προσωπικές μας διεργασίες και η ηλικία μας δημιουργούν μερικές φάσεις, ιδιαίτερα σε ηλικίες 20-50.

Τι είναι η διαφορά για κρέμες επιδερμίδας σε ηλικίες 20-50; Η ηλικία θα αποφασίσει ποια είδη και τι περιεχόμενο θα έχουν απαραίτητα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Όταν είστε σε ηλικίες 20 έως 30 ετών, η επιδερμίδα είναι δυνατά να κρατήσει το λάμψη της, χρησιμοποιώντας κομψά προϊόντα. Σε αυτή την ηλικία εμείς θα θέλαμε να ενισχύσουμε την επιδερμίδα μας με τον αποτροπισμό της λήξης του ελατήριου, του γιατρού των ουλών και της μικριές γραμμές σε γύρω από τα μάτια.

Δεν είναι συνήθως η λήξη του ελατήριου ο πρώτος ντόπιος σημάδι της ηλικίας σε ηλικίες 20-30 εν ολίγοις, αλλά το αστέρι της διάρκειας είναι η τήρηση της λάμψης της επιδερμίδας σας για την διάρκεια της ημέρας. Οι τρωτές ασθένειες για την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ηλικίας 20-30 είναι κυρίως το λιπαρότητα, το ελατήριο και ανοσοποιητικές δυσκολίες. Μια ισορροπημένη διατροφή, εκτενής υγεία και υγιεινή γνωμή μπορούν να είναι η βάση μιας διαρκούς επιδερμίδας για αυτή την κατηγορία ηλικίας. Αυτά, καθώς και η καλή επιδερμική περιποίηση, θα μπορούσαν να της δώσουν περισσότερη ισορροπία της επιδερμίδας και θα σας επανέλαβαν να φαίνεστε μια νεαρή επιδερμίδα για περισσότερο χρόνο.

Μεταξύ των ηλικιών 30-50, η επιδερμίδα αρχίζει να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα για την επιδερμική περιποίηση. Η ισχυρότερη εξέγερση του ελατήριου, οι γραμμές που παρατηρούνται γύρω από τα μάτια και η μειωμένη ενυδ