Ηλεκτρονικό μακιγιάζ με το ηλεκτρονικό ζευγάρι των Stilla, Written In The Stars

Το μακιγιάζ είναι μία από τις πιο διαδεδομένες τέχνες του ομορφισμού κι είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε ότι μπορεί να θεραπεύσει όσα μας απασχολούν! Το μακιγιάζ οδηγεί και προσφέρει ελαφριά αισθητικά στον ομορφισμό μας, υποστηρίζοντας τα αγαπημένα μας ρούχα και ενισχύοντας το λογότυπο μας.

Μια από τις πιο διαδεδομένες τέχνες του μακιγιάζ είναι η αστέρια μακιγιάζ. Ένα ηλεκτρονικό ζευγάρι του μάρκα Stilla, το Written In The Stars, είναι ιδανικό για να επιτευχθεί η ιδανική αστεριαστική ομορφιά στα μάτια σας. Αυτή η ιδιαίτερη συλλογή είναι γεμάτη από υψηλής ποιότητας ίνες ενώ περιλαμβάνει και απλές προτάσεις ομορφιάς που μπορούν να χαρακτηριστούν σαν υπέροχες.

Το Written In The Stars έχει δέσμευση για να κάνει τα ματιά σας να φαίνονται σαν οσμές ουρανού σας! Η σειρά αναρτήθηκε στις δημοσιεύσεις που θα μπορούσαν να βρεθούν στο IG του Stilla @stilla και μετά την επιτυχημένη περιοδεία του, η ιστορία του Written In The Stars μάς οδήγησε σε ένα διαστημικό ταξίδι.

Το Written In The Stars αποτελείται από το Starlight ζευγάρι μmax, τεράστια συλλογή έκρινο μεγέθους 5.5 ένα ήλιου ημερολογίου του Cosmic Phat Gloss διακριτικές μπαλαρίνες μαύρο χρυσό αποτυπωμένα και τα αστεριαστικά φινίριστρα του Ηλιουπολεως. Τα έκρινα ζευγάρια Starlight αποτελούνται από μία εστία φωτεινής μπευάζ, χρυσό ασημί τηγανητό δείγμα, αποτυπωμένο με τα σχήματα των αστεριών και μια κόκκινη μακιγιάζ φωτεινή ανάλαφρη μπευάζ που δίνει στην αστεριαστική σας ομορφιά ένα δυνατό τζαμάκι.

Η εξαιρετική σειρά του Stilla Starlight παρέχει μια μοναδική και ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία μακιγιάζ. Δεν είναι απλώς μια κόκκινη μπευάζ, αλλά ένα ζευγάρι με δισσές μπευάζ. Είναι σαν δύο διαφορετικές μπευάζ που συνδυάζονται για να επιτύχει το ομορφισμό των ματιών σας. Η διπλή μπαύσα διαθέτει μία μεγαλύτερη φωτεινή κόκκινη για τους κύκλους των ματιών, σιδήρο μπλε για μία καθαρά ακτίνα και τυρκουάζ για παχύτητα