Φυσικά προϊόντα περιποίησης δέρματος από την Veges

Έχουν υπέροχη γεύση, αλλά επίσης κάνουν καλό και στο δέρμα μας. Ξέρετε τι είναι; Σωστά, τα λαχανικά. Η Ιδανική περίπτωση είναι να τα καλλιεργούμε στον κήπο μας. Λατρεύουμε την γεύση τους, αλλά πόσες από εσάς ξέρετε ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εξωτερικά;

Γιατί είναι τόσο ωφέλιμα τα λαχανικά στην υγεία μας; Μαζί με τα φρούτα, είναι η καλύτερη πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Περιέχουν βιταμίνη A,C,P,K,B και ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την υγεία μας και την καλή πέψη. Τα ωμά, φρέσκα λαχανικά είναι χαμηλά σε θερμίδες και επιταχύνουν τον μεταβολισμό μας, έχοντας παράλληλα εκπληκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μπορούμε να παραμείνουν σε φόρμα και γεμάτοι ενέργεια για πολλά χρόνια εάν καταναλώνουμε αρκετές ποσότητες πράσινων λαχανικών . Χάρη στις βιταμίνες και τις ανόργανες ουσίες τους η όραση μας γίνεται καλύτερη, το δέρμα μας λάμπει και το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενδυναμώνεται.

natur

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα λαχανικά σε μορφή πολτού και να τα βάλουμε στο δέρμα μας, ώστε να θαυμάσουμε τις εκπληκτικές του επουλωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.

Ένα δημοφιλές λαχανικό, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια είναι η κολοκύθα. Οι σπόροι καθώς και το εσωτερικό είναι πλούσια σε ασβέστιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο. Αυτός ο συνδυασμός ανόργανων ουσιών μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην αναδόμηση των δερματικών κυττάρων. Επίσης, ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα και ελαχιστοποιεί τα οιδήματα. Η κολοκύθα επίσης είναι γνωστή για το ότι σκοτώνει όλα τα είδη βακτηρίων και παθογόνων οργανισμών.

Το καρότο είναι μία βόμβα βιταμινών. Εξισορροπεί το χρώμα του δέρματος και προστατεύει από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Συστήνεται ειδικά σε ώριμους ανθρώπους με ξηρό δέρμα. Για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, τρίψτε το καρότο και αναμείξτε το με μία μικρή ποσότητα μελιού και Greek cream και αφήστε το στο δέρμα για 20 λεπτά. Έπειτα, ξεβγάλτε το με ζεστό νερό και βάλτε μία ενυδατική.

Το αγγούρι ίσως είναι το πιο γνωστό λαχανικό ομορφιάς. Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να καταπραΰνει τα κουρασμένα μάτια, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε νεότεροι. Όπως και το λεμόνι, είναι ένα φυσικό λευκαντικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να μειώσει τους αποχρωματισμούς της επιδερμίδας. Μπορεί να σώσει όσους υποφέρουν από ακμή. Εάν χρησιμοποιείτε μάσκα από αγγούρι συστηματικά, θα δείτε μεγάλη διαφορά στην όψη του δέρματός σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *