Οι καλύτερες Συμβουλές & Κόλπα Ομορφιάς

Οι καλύτερες Συμβουλές & Κόλπα Ομορφιάς

Όλες γνωρίζουμε τα βασικά για το make-up αλλά λίγες από εμάς γνωρίζουν ότι αντί να ακολουθούμε την πεπατημένη, μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Εδώ θα βρείτε 10 κόλπα και συμβουλές που θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη.

Natural style

  1. Πριν κάνετε το μακιγιάζ ματιών σας, βρέξτε λίγο το βουρτσάκι με νερό, ώστε να απορροφήσει καλύτερα το χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα θα φαίνεται πιο έντονο και ζωηρό στο δέρμα.
  2. Εάν η σκιά σας ή η πεπιεσμένη σας πούδρα έχει σπάσει σε κομματάκια, μπορείτε να την φτιάξετε με οινόπνευμα. Όταν στεγνώσει, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ξανά.
  3.  Όταν η μάσκαρά σας αρχίσει και σβολιάζει, μπορείτε να επεκτείνετε την ζωή της βάζοντας το σωληνάριο σε ζεστό νερό για πέντε λεπτά. Ανακατέψτε το καλά και έπειτα μπορείτε να ευχαριστηθείτε το τέλειο make-up σας. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες για τα μάτια, και η ξηρή μάσκαρά σας θα γίνει σαν καινούργια.
  4. Προσπαθήστε να φτιάξετε μόνες σας όλα τα ακριβά προϊόντα ομορφιάς. Αντί να αγοράσετε το ακριβό scrub σώματος, φτιάξτε το μόνες σας. Αναμείξτε ζάχαρη με μέλι και βάλτε μερικές σταγόνες από την αγαπημένη σας μυρωδιά. Viola! Το φυσικό σας, σπιτικό scrub σας είναι έτοιμο.
  5. Εάν η ακριβή μάσκαρα την οποία λατρεύετε μόλις τέλειωσε, μην τρέξετε στα μαγαζιά. Η καλή μάσκαρα εξαρτάται από ένα καλό βουρτσάκι στο 90% των περιπτώσεων. Χρησιμοποιήστε ξανά το παλιό ακριβό βουρτσάκι σας σε μία πιο οικονομικά προσιτή μάσκαρα. Σίγουρα θα δουλέψει το ίδιο.
  6. Για να βάλετε το υγρό foundation προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε πινέλο ή τα δάχτυλά σας, καθώς απορροφούν λιγότερο προϊόν από το σφουγγαράκι. Το σφουγγαράκι απορροφά υπερβολικά πολύ foundation με αποτέλεσμα να σπαταλάτε πολύ προϊόν.
  7. Εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ένα ακριβό πινέλο Sigma ή Mac, χρησιμοποιήστε ένα φθηνό πινέλο για χρώματα. Θα το βρείτε σε οποιοδήποτε μαγαζί για χειροτεχνίες. Βγαίνουν στο ίδιο σχήμα και μέγεθος με τα πινέλα μακιγιάζ.
  8. Ενισχύστε τον όγκο των βλεφαρίδων βάζοντας μωρουδιακή πούδρα στις βλεφαρίδες πριν την δεύτερη στρώση μάσκαρα. Θα τις κάνει δύο φορές πιο πυκνές και ογκώδεις.
  9. Φτιάξτε το δικό σας μανό αναμιγνύοντας τις παλιές σας σπασμένες σκιές με ένα διάφανο μανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *