Τοπ τάσεις στα φρύδια σήμερα. Βρείτε το καλύτερο για σας!

Μάλλον γνωρίζετε καλά ότι υπάρχουν τρόποι που σας επιτρέπουν να φτιάχνετε τα φρύδια σας με μακιγιάζ. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε λιγότερο ή περισσότερο φυσικά φρύδια, με έντονες γωνίες ή διακριτικές καμπύλες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τις τοπ τάσεις των φρυδιών. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη. Ζητήστε από μια φίλη σας, αδερφή ή την μαμά σας να κάτσουν δίπλα σας. Συγκρίνετε τα φρύδια σας. Δε φαίνονται ίδια, σωστά; Πράγματι μπορεί να μοιάζουν, αλλά πάντα υπάρχει κάτι ξεχωριστό: μήκος, πάχος, απόχρωση, σχήμα… Είναι απολύτως φυσικό!

Σας έχουμε μερικά νέα: δεν υπάρχει το απόλυτο σχήμα φρυδιών που να ταιριάζει σε όλους. Αν αναρωτιέστε πως να φτιάξετε τα φρύδια σας, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει ένα πρότυπο για όλους. Ο καθένας μπορεί να φτιάχνει τα φρύδια του με τρόπο που να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου του. Φυσικά όμως μπορείτε και να εμπνευστείτε από τις τάσεις που επικρατούν στα φρύδια.

ΤΟΠ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

Πώς μπορείτε να φτιάξετε τα φρύδια σας; Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μάθετε τις τοπ τάσεις για τα φρύδια – ίσως να βρείτε κάτι που αξίζει πραγματικά. Δοκιμάστε τις δημοφιλείς τάσεις για να μάθετε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

1 ΦΥΣΙΚΟ ΦΡΥΔΙ

Η πιο απλή από όλες τις τάσεις είναι το φυσικό αποτέλεσμα, το χρώμα και το σχήμα δηλαδή που δε διαφέρει ιδιαίτερα από αυτό που σας έδωσε η φύση. Η απόχρωση των φρυδιών πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών. Το σχήμα τους πρέπει να τονίζεται ελαφρά. Όσο λιγότερο τα πειράζεται, τόσο πιο φυσικά θα φαίνονται. Είναι η καλύτερη επιλογή για όσους δεν μπορούν να περνούν άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να φτιάξουν τα φρύδια τους.

2 ΠΥΚΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

Τα πυκνά φρύδια με το τέλειο σχήμα είναι η πιο δημοφιλή τάση μετά τα φυσικά φρύδια. Η βασική αρχή των φρυδιών αυτών είναι ότι πρέπει να ενισχύεται το περίγραμμα και το πάχος στο μέγιστο, αλλά παράλληλα να διατηρείται η φυσική εμφάνιση, χωρίς υπερβολές. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους: είτε με μακιγιάζ, είτε με τις σωστές θεραπείες περιποίησης. Ποιες θεραπείες βελτιώνουν το πάχος των φρυδιών; Για παράδειγμα, το σέρουμ φρυδιών, τα φυσικά λάδια και η πλαστικοποίηση φρυδιών.

3 ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΦΡΥΔΙΑ

Όλοι οι λάτρεις της φυσικής εμφάνισης αγαπούν τα αγορίστικα φρύδια. Δηλαδή; Εν ολίγοις, το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών να είναι κατά κάποιο τρόπο επαναστατικό. Τα αγορίστικα φρύδια είναι έντονα και πυκνά, δύο τόνους πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα τους. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πομάδα φρυδιών που θα εντείνει το χρώμα των φρυδιών και θα τα τιθασεύσει.

4 ΛΑΜΠΕΡΑ ΦΡΥΔΙΑ

Εδώ είναι κάτι για όλους τους λάτρεις της λάμψης, το τέλειο μακιγιάζ φρυδιών γι’ αυτούς. Θα δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα που θα ταιριάζει με τα υπόλοιπα στοιχεία του μακιγιάζ σας. Πρέπει να τονίσετε τα τόξα των φρυδιών με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνονται λεία και λαμπερά. Με άλλα λόγια τα φρύδια πρέπει να λάμπουν και να είναι τόσο υπέροχα, όσο όλο το ντύσιμο σας εκείνη την μέρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα λαμπερά φρύδια δε δικαιολογούν λάθη – το σχήμα και το χρώμα τους πρέπει να είναι τέλειο.

5 ΑΦΡΑΤΑ ΦΡΎΔΙΑ

Μια άλλη τάση είναι τα αφράτα και ατημέλητα φρύδια, όπου οι τρίχες πετάνε από δω και κει. Πώς να δημιουργήσετε αυτό το αποτέλεσμα; Χρειάζεστε φυσικά σκούρα, θρεμμένα και πυκνά φρύδια που πρέπει να τα χτενίζετε προς διάφορες κατευθύνσεις, χωρίς να σας απασχολεί πως φαίνονται – για παράδειγμα μπορείτε να χτενίσετε τα φρύδια προς τα πάνω. Αυτό σας δίνει μια φυσική εμφάνιση που έχετε όταν για παράδειγμα σκουπίζετε το πρόσωπό σας με μια πετσέτα μετά το πλύσιμο. Μπορείτε και απλά να αφήσετε τα φρύδια σας έτσι όπως είναι, αν έχετε πυκνά φρύδια.

6 ΦΡΥΔΙΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ

Δεν πάει πολύς καιρός που ο κόσμος τρελάθηκε με το σαπούνι και τα φρύδια. Για να πετύχετε το αποτέλεσμα, πρέπει να δαμάσετε τα μαλλιά, να τα χτενίσετε και να τα φτιάξετε με ένα απλό σαπούνι. Φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τζελ και το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν ίδιο. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την τάση με το σαπούνι στα φρύδια, πρέπει να πετύχετε τα παρακάτω: τα φρύδια πρέπει να φαίνονται λαμπερά και τέλεια. Το πιο σημαντικό είναι τα φρύδια να φαίνονται σαν να είναι ελαφρώς βρεγμένα.

7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΡΥΔΙΑ

Η τελευταία τάση που δε γίνεται να παραλείψουμε είναι για όσους δε θέλουν να γίνονται ένα με το πλήθος. Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεκάθαρες αντιθέσεις μεταξύ χρωμάτων στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η αντίθεση, τόσο καλύτερα. Συνεπώς, οι ξανθές πρέπει να επιλέγουν σκούρα καστανά χρώματα, ενώ οι μελαχρινές πρέπει να φωτίζουν τα φρύδια τους. Ωστόσο αυτή η τάση δεν ταιριάζει σε όλους το ίδιο καλά, επομένως να είστε προσεκτικοί.