Nanolash – απίστευτα μακριές βλεφαρίδες

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις βλεφαρίδες; Εκτός από το γεγονός ότι φαίνονται ωραίες, επίσης προστατεύουν τα μάτια μας από μολυσματικές ουσίες που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να τις φροντίζουμε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε τα τους παρέχουμε φροντίδα. Μία από τις πιο γνωστές τεχνικές είναι η τοποθέτηση καστορέλαιου ή μαλακτικών για βλεφαρίδες. Ενώ το πρώτο προϊόν μπορεί να ερεθίσει και να επηρεάσει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων σε μικρό μόνο βαθμό, τα μαλακτικά επιτυγχάνουν πιο ουσιώδη αποτελέσματα. Οπότε, ποιο μαλακτικό πρέπει να διαλέξετε; Όσο το σκέφτεστε, καλό θα ήταν να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάποιους σημαντικούς παράγοντες: φυσική σύσταση, εύκολος τρόπος εφαρμογής, μικρή περίοδος θεραπείας, αποτελέσματα. Ένα μαλακτικό το οποίο αποτελείται από όλα αυτά τα στοιχεία είναι το Nanolash.

nanolashrise

Το μαλακτικό βλεφαρίδων Nanolash έχει δημιουργηθεί ειδικά για γυναίκες, εφόσον οι γυναίκες είναι αυτές που εστιάζουν περισσότερο στις βλεφαρίδες και τα μάτια. Θέλουν οι βλεφαρίδες τους να φαίνονται όμορφες, φυσικές και υγιείς. Από αυτό το καλλυντικό μπορούν να επωφεληθούν όσοι έχουν λεπτές, κοντές, εύθραυστες, ανοιχτόχρωμες και φθαρμένες βλεφαρίδες. Επιπλέον, το μαλακτικό Nanolash είναι απολύτως ασφαλές και για αυτόν τον λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που φορούν φακούς επαφής ή που έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, κυρίως γύρω από τα μάτια. Αντίθετα, δεν προορίζεται για ανήλικους, για εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες και για όσους υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Τα οφέλη από την χρήση του μαλακτικού Nanolash είναι ορατά μετά από λίγες μόνο εφαρμογές. Το προϊόν διεγείρει τους θύλακες και τις ρίζες των τριχών ώστε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Επίσης, σκληραίνει τις ρίζες των βλεφαρίδων. Επιπλέον, το Nanolash ενισχύει την ανάπτυξη καινούργιων βλεφαρίδων, ενώ οι ήδη υπάρχουσες γίνονται πιο μακριές, πιο πυκνές και πιο σκούρες. Κατά την διάρκεια της θεραπείας, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές, αναζωογονημένες, ενυδατωμένες, ενώ θρέφονται και αποκτούν καμπύλη. Το μαλακτικό επίσης φροντίζει το δέρμα των βλεφάρων. Επιπλέον, δεν προκαλεί ερεθισμούς, αλλά αντίθετα καταπραΰνει και φωτίζει την περιοχή των ματιών.

Nanolash – απίστευτα μακριές βλεφαρίδες

Το μαλακτικό Nanolash αποτελείται από φυσικά συστατικά φυτικής προέλευσης. Σε αυτό το μαλακτικό μπορούμε επίσης να βρούμε ενεργές ουσίες που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων, καθώς και για την ενδυνάμωση και την πυκνότητα των βλεφαρίδων που καλύπτουν τα βλέφαρα. Τα εκχυλίσματα από φρούτα και φυτά εγγυώνται την φροντίδα των βλεφαρίδων και της περιοχής των ματιών. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο μαλακτικό Nanolash δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις.

Η εφαρμογή του μαλακτικού Nanolash είναι παρόμοια με την εφαρμογή του eyeliner. Πριν από κάθε εφαρμογή πρέπει να αφαιρείτε προσεκτικά το make-up από τα μάτια και το πρόσωπό σας, ώστε να μπορέσει το μαλακτικό να εισχωρήσει βαθιά μέσα στις βλεφαρίδες. Με ένα πινέλο, τραβήξτε μία μονή γραμμή ακριβώς στην βάση των βλεφαρίδων, στο πάνω και κάτω βλέφαρο. Η εφαρμογή πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ μέχρι να δείτε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Τότε, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το μαλακτικό Nanolash κάθε μερικές ημέρες.

Τα πρώτα αποτελέσματα της χρήσης του μαλακτικού Nanolash θα είναι εμφανή μετά από δύο με τρεις εβδομάδες χρήσης. Τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από δύο με τρεις μήνες. Αυτή η σύνθετη θεραπεία διαρκεί περίπου έξι μήνες – το μαλακτικό Nanolash (3 ml) διαρκεί για όλη την χρονική αυτή περίοδο. Κατά τους τελευταίες μήνες της θεραπείας, αφού έχετε δει τα επιθυμητά αποτελέσματα, το καλλυντικό πρέπει να χρησιμοποιείται μερικές φορές την εβδομάδα.

Παρά το γεγονός ότι το μαλακτικό Nanolash είναι 100% ασφαλές, πρέπει να παίρνονται ορισμένες προφυλάξεις όσον αφορά την χρήση και την αποθήκευση του. Δεν πρέπει να βάλετε το απλικατέρ μέσα στα μάτια σας γιατί θα δημιουργηθεί ερεθισμός. Εάν το μαλακτικό μπει μέσα στα μάτια σας, ξεπλύνετέ τα με μεγάλη ποσότητα νερού. Εάν δεν υποχωρήσει ο ερεθισμός, πρέπει να διακόψετε την θεραπεία και να συμβουλευτείτε κάποιον γιατρό. Το μαλακτικό βλεφαρίδων Nanolash πρέπει να αποθηκεύεται στην κλειστή συσκευασία του με το καπάκι κλειστό. Δεν συστήνεται να χρησιμοποιείτε το μαλακτικό μετά την ημερομηνία λήξης.

Nanolash – απίστευτα μακριές βλεφαρίδες

Η υγρή σύσταση του μαλακτικού Nanolash διευκολύνει την εφαρμογή και την απορρόφηση του καλλυντικού. Το μαλακτικό δεν τρέχει στα μάτια και θρέφει τις ρίζες αμέσως μετά την εφαρμογή. Κατά την εφαρμογή δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμών. Το μαλακτικό Nanolash δεν αποτελείται από αρώματα, λιπαρές ή χρωματικές ουσίες, κάτι το οποίο το κάνει άνετο στην χρήση.

Το μαλακτικό βλεφαρίδων Nanolash είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο σε έκπτωση, μόνο στο www.nanolash.gr. Η τιμή μίας συσκευασίας είναι 39 Euro, κάτι το οποίο το κάνει ένα από τα πιο φθηνά μαλακτικά στην αγορά. Επιπλέον, αυτή η τιμή εγγυάται την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος.

Το Nanolash συσκευάζεται σε ένα μαύρο, χάρτινο κουτί. Η κορυφή του κουτιού διακοσμείται με ασημένια επιγραφή. Το μπουκάλι που περιέχει το μαλακτικό μοιάζει πολύ με την συσκευασία. Το απλικατέρ είναι ένα πορτοκαλί πινέλο με λεπτή κορυφή. Στην συσκευασία υπάρχει επίσης ένα φυλλάδιο με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και τα συστατικά του.

16 σχόλια “Nanolash – απίστευτα μακριές βλεφαρίδες”

 1. μετά από ένα μήνα μπορούσα να δω ότι οι βλεφαρίδες μου ήταν μακρύτερες και πιο σκούρες

  Απάντηση
  • το ίδιο κι εγώ, και μετά από δύο μήνες έγιναν ακόμα πιο μακριές και σκούρες

   Απάντηση
 2. η φίλη μου το χρησιμοποιεί και οι βλεφαρίδες τις μοιάζουν με ψεύτικες D:

  Απάντηση
 3. Χρησιμοποιώ το revitalash εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα, οι βλεφαρίδες μου είναι πολύ μακριές! το μόνο κακό είναι η τιμή 😉

  Απάντηση
 4. Χρησιμοποιώ καστορέλαιο στις βλεφαρίδες μου αλλά δεν έχουν μεγαλώσει, έχουν γίνει μόνο πιο σκούρες. δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ορό και αναρωτιέμαι πως θα λειτουργούσε

  Απάντηση
 5. μετά από 3 μήνες θεραπείας σταμάτησα να χρησιμοποιώ μάσκαρα! 🙂

  Απάντηση
 6. μπορείς να τον αγοράσεις ηλεκτρονικά;

  Απάντηση
 7. Άλλη μία δοκιμή και μόνο θετικά σχόλια! 🙂 Είμαι πολύ περίεργη να δω αν είναι αποτελεσματικός 😉

  Απάντηση
 8. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο ορός είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος ορός της αγοράς. Έχω δοκιμάσει πολλούς και υπάρχει κάτι κάκο σε όλους τους. Ένας έκανε τις βλεφαρίδες μου να μεγαλώσουν προς περίεργες κατευθύνσεις! Αυτός είναι σίγουρα ο καλύτερος!

  Απάντηση
 9. Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό το μικρό μπουκάλι είναι αρκετό για μία ολόκληρη θεραπεία

  Απάντηση
 10. Ήταν αρκετό για 6 μήνες και τον χρησιμοποιούσα κάθε μέρα

  Απάντηση
 11. Νομίζω ότι με πείσατε επιτέλους να τον αγοράσω 🙂

  Απάντηση
 12. Αγόρασα αυτόν τον ορό αφού διάβασα πολλές θετικές κριτικές. Είναι καλός αλλά παρόμοιος με τον revitalash

  Απάντηση
  • Λοιπόν, για τις βλεφαρίδες μου λειτουργεί πολύ καλύτερα από τον revitalash, και τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο

   Απάντηση
 13. άλλο ένα καλλυντικό που αξίζει να δοκιμάσω! δεν μπορώ να περιμένα;)

  Απάντηση
 14. Μόλις το παρήγγειλα ονλαιν, ανυπομονώ! 😉

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *