Είναι δυνατό να έχετε τέλεια φρύδια σε μόλις 4 εβδομάδες; Γνωρίστε το Nanobrow

Από Jessy Watson

Οι γυναίκες ήθελαν πάντα όμορφα φρύδια, παρόλο που τα πρότυπα όμορφιας άλλαζαν από δεκαετία σε δεκαετία. Τί είδους φρύδια θεωρούνται όμορφα σήμερα; Πώς να φροντίσετε τα φρύδια σας και να τους δώσετε το σωστό σχήμα; Μάθετε τις απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις με το Nanobrow.

Πριν από μερικές δεκαετίες, οι γυναίκες ξύριζαν τα φρύδια τους για να τους δώσουν σχήμα από την αρχή. Ζωγράφιζαν λεπτές μαύρες γραμμές που έμοιαζαν με φρύδια. Σήμερα, επιλέγουμε ένα πιο φυσικό λουκ και εστιάζουμε στο να τονίζουμε την ομορφιά των φυσικών φρυδιών με προϊόντα όπως το Nanobrow.

Γιατί είναι σημαντική η φροντίδα των φρυδιών; 

Αν θέλουμε να έχουμε τέλεια φρύδια, συνήθως χρησιμοποιούμε καλλυντικά. Με τη χρήση ενός μολυβιού ή μιας σκιάς προσπαθούμε να δώσουμε το σωστό σχήμα και να κρύψουμε τις ατέλειες. Είναι λάθος! Τα φρύδια, όπως και τα μαλλιά και το δέρμα, χρειάζονται σωστή φροντίδα. Μόνο τα καλά ενυδατωμένα φρύδια θα γίνουν πιο παχιά και πυκνά.

Να θυμάστε ότι ένας καλός ορός φρυδιών είναι ένα προϊόν που ομορφαίνει, αναγεννεί και προστατεύει από βλαβερούς παράγοντες, όπως:

 • υπερβολικό στρες,
 • περιβαλλοντική μόλυνση,
 • καλλυντικά που επιβαρύνουν,
 • φωτογήρανση.

Πώς να φροντίσετε τα φρύδια σας;

Σίγουρα με ένα προϊόν σαν το Nanobrow. Είναι ένας επαγγελματικός ορός φρυδιών που θα αναγεννήσει γρήγορα τα φρύδια σας και θα τονίσει τη φυσική ομορφιά τους.

Υπάρχουν πολλές σπιτικές θεραπείες για τα φρύδια, για παράδειγμα το καστορέλαιο. Είναι η πιο φθηνή εναλλακτική μέθοδος αντί για τη χρήση επαγγελματικών προϊόντων, αλλά η τιμή εδώ επίσης δείχνει χαμηλή ποιότητα. Δυστυχώς, το καστορέλαιο δεν είναι αρκετό για να ενισχύσει τα φρύδια. Έχει πυκνή συνοχή που είναι δύσκολο να απορροφηθεί. Είναι δυνατό να γίνει πιο εύκολο!

Το καλύτερο μαλακτικό φρυδιών

Ποιο μαλακτικό φρυδιών είναι το καλύτερο; Ποιο αξίζει να αγοράσετε; Πριν επιλέξετε ένα προϊόν, δείτε τρία πράγματα:

σύνθεση, εφαρμοστής, δράση.

Το Nanobrow είναι το καλύτερο ανάμεσα στα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί για λεπτά, αραιά και φρύδια που πέφτουν. Τί το κάνει τον καλύτερο ορό στην αγορά;

 1. Περιέχει ένα τέλειο σύνολο συστατικών.
 2. Λειτουργεί από μέσα καθώς ενισχύει τους βολβούς των μαλλιών.
 3. Είναι εξοπλισμένος με έναν βολικό και εύκολο στη χρήση εφαρμοστή.
 4. Αλλάζει την εμφάνιση των φρυδιών σε μερικές εβδομάδες.
 5. Έχει ήπια φόρμουλα.

Πώς λειτουργεί το Nanobrow;

Η αποτελεσματικότητα του Nanobrow βασίζεται στο συνδυασμό των καλύτερων εκχυλισμάτων φυτών, ενυδατικές και αναγεννητικής ουσίες. Ο συνδυασμός τους στο Nanobrow είναι ένα έργο τέχνης. Το αποτέλεσμα είναι όμορφα και παχιά φρύδια σε μόλις 3-4 εβδομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό ότι το Nanobrow απορροφάται αμέσως μετά την εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί άμεσα στους βολβούς των μαλλιών. Σημαίνει ότι χρειάζεστε μόνο μερικές εβδομάδες για παχιά, ελαστικά, σκούρα και μακριά φρύδια.

Ως αποτέλεσμα, με την τακτική χρήση του Nanobrow:

 • τα φρύδια δεν πέφτουν υπερβολικά,
 • οι τρίχες γίνονται πιο πυκνές και εκφραστικές,
 • δεν χρειάζεται η εφαρμογή μακιγιάζ καθημερινά.

Εφαρμογή σε δύο βήματα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Nanobrow είναι η εύκολη εφαρμογή. Με τη χρήση του τέλεια σχεδιασμένου εφαρμοστή με τη μαλακή άκρη, ο ορός μπορεί να εφαρμοστεί πολύ γρήγορα και με ακρίβεια. Η όλη διαδικασία παίρνει λιγότερα από 2 λεπτά, πρέπει μόνο να ακολουθήσετε δύο βήματα:

 • βήμα 1: αφαιρέστε προσεκτικά το μακιγιάζ σας και στεγνώστε το δέρμα,
 • βήμα 2: εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα του ορού… και βουαλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *