Οι 5 κορυφαίες επιλογές μας: κατάταξη των καλύτερων μάσκαρα φρυδιών

Οι 5 κορυφαίες επιλογές μας: κατάταξη των καλύτερων μάσκαρα φρυδιών
Ίσως είναι ένα κλισέ, αλλά παρόλα αυτά, 100% αλήθεια: τα φρύδια είναι υπεύθυνα για το καδράρισμα ολόκληρου του προσώπου – τονίζουν τα μάτια και τραβούν την προσοχή. Κάθε γυναίκα ονειρεύεται τέλεια και όμορφα φρύδια: το μακιγιάζ φρυδιών είναι ένα απαραίτητο βήμα της καθημερινής ρουτίνας. Στις μέρες μας, το φυσικό μακιγιάζ κυριαρχεί στις τάσεις, καθώς αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά, γι’ αυτό και οι μάσκαρα φρυδιών γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Συγκεντρώσαμε αυτήν την κατάταξη για να βοηθήσουμε άλλους να βρουν την καλύτερη μάσκαρα φρυδιών εκεί έξω. Δείτε το και επιλέξτε το αγαπημένο σας!

Τι αποτελέσματα δίνει η μάσκαρα φρυδιών;

Μια καλή μάσκαρα φρυδιών σας επιτρέπει να έχετε απίστευτα εφέ μακιγιάζ! Τι μπορείτε να περιμένετε από μια υπέροχη μάσκαρα φρυδιών;

1. Μέγιστος όγκος των φρυδιών.
2. Βελτιωμένος ορισμός κάθε μικρής τρίχας φρυδιών.
3. Φρύδια τονισμένα με σωστά επιλεγμένο, φυσικό χρώμα.
4. Τέλεια φορμαρισμένες και στημένες τρίχες.
5. Απόδοση μακράς διαρκείας μέχρι να αφαιρεθεί το μακιγιάζ.
6. Η διαδικασία αφαίρεσης του μακιγιάζ είναι απαλή, χωρίς τρίψιμο ή μαρκάρισμα στο δέρμα.
7. Οι τρίχες φρυδιών θρέφονται χάρη στα περιποιητικά συστατικά.
8. Όμορφο μακιγιάζ φρυδιών χωρίς κόμβους και χωρίς να κολλάει.

Καλή μάσκαρα φρυδιών – ποια να διαλέξω;

Όταν επιλέγετε την καλύτερη μάσκαρα φρυδιών, η κατάταξη που ετοιμάσαμε μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη: δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο ψάχνοντας για ώρες και διαβάζοντας πολλαπλές κριτικές και σχόλια στο διαδίκτυο. Το κάναμε για να μην χρειαστεί και επιλέξαμε έναν νικητή! Γνωρίστε τις μάσκαρα φρυδιών που, σύμφωνα με τους καταναλωτές, είναι κορυφαίες επιλογές στην αγορά ομορφιάς. Η επιλογή των μάσκαρα φρυδιών είναι εξαιρετικά μεγάλη. Ποιές σου επιτρέπουν να επιτύχεις εκπληκτική εμφάνιση και φυσικό φινίρισμα στο μακιγιάζ; Κάθε μάσκαρα που αναφέρεται εδώ χαρακτηρίζεται από διαφορετικές ποιότητες, αποχρώσεις, απόδοση και τον τύπο του πινέλου. Σίγουρα θα βρείτε και αυτά που περιέχουν συστατικά που φροντίζουν τα φρύδια. Με την ακόλουθη κατάταξη, κάθε λάτρης του μακιγιάζ μπορεί εύκολα να βρει την καλύτερη μάσκαρα φρυδιών για τον εαυτό του.

Οι 5 κορυφαίες επιλογές μας: κατάταξη των καλύτερων μάσκαρα φρυδιών

Νούμερο 1. Nanobrow Shape Mascara – η καλύτερη μάσκαρα φρυδιών!

Μάσκαρα φρυδιών

● Μέγεθος: 7ml
● Τιμή: δίκαιη σε σχέση με τη χωρητικότητα και την απόδοση
● Απόψεις: η μάσκαρα Nanobrow έχει λάβει τις πιο λαμπερές κριτικές

Μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής και η μάσκαρα Nanobrow είναι αναμφίβολα εκπληκτική! Δεν βρήκαμε ελαττώματα! Το καλλυντικό είναι εξαιρετικής ποιότητας, καθώς εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα μακιγιάζ φρυδιών ανεξάρτητα από το πάχος, το χρώμα ή την πυκνότητα των φρυδιών.

Το προϊόν καλύπτει τις αραιές περιοχές και τις γεμίζει με χρώμα, ενισχύει τον όγκο κάθε τρίχας φρυδιών, ώστε τα τόξα να ενισχύονται οπτικά, πιο γεμάτα, παχύτερα και τονισμένα. Στερεώνει, διαμορφώνει και φτιάχνει άψογα τα φρύδια χάρη στο μοναδικό, εκλεπτυσμένο και πυκνό βουρτσάκι spoolie. Η καινοτόμος σύνθεσή του με την προσθήκη πυριτίου αφήνει τις τρίχες λείες και απίστευτα απαλές. Οι αποχρώσεις είναι πολύ φυσικές και προσθέτουν ένα εκπληκτικό βελούδινο φινίρισμα και ευκρίνεια στις τρίχες – χωρίς κόμβους ή κολλήματα. Η μάσκαρα Nanobrow Shape εγγυάται 100% τελειότητα και απόδοση μακράς διάρκειας στο μακιγιάζ φρυδιών! περισσότερες πληροφορίες: www.nanobrow.gr.

Νούμερο 2. Dior Diorshow On Set Brow

● Μέγεθος: 5ml
● Τιμή: λίγο υψηλή λαμβάνοντας υπόψη το μικρό του μέγεθος
● Απόψεις: η μάσκαρα Dior έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές

Η Diorshow On Set Brow είναι μια μάσκαρα φρυδιών που περιέχει 90% φυσικά συστατικά. Χρωματίζει πολύ καλά, καθώς ενισχύει τον όγκο των φρυδιών αστραπιαία, εξασφαλίζοντας φυσικό φινίρισμα και διαρκεί για 24 ώρες. Θα το λατρέψετε, ειδικά αν προσέχετε τις αδιάβροχες φόρμουλες χωρίς την αίσθηση των τραχιών τριχών. Οι αποχρώσεις είναι αρκετά καλές και ταιριάζουν με τα περισσότερα από τα φυσικά χρώματα των μαλλιών των φρυδιών.

Νούμερο 3. Lancome Sourcils Styler Μάσκαρα φρυδιών

Μέγεθος: 6,5ml
● Τιμή: λίγο υπερβολική
● Απόψεις: η μάσκαρα Lancome έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές

Αυτή η μάσκαρα αποδεικνύεται μια δημοφιλής επιλογή, αν και η τιμή της αφήνει πολλά επιθυμητά. Η Lancome Sourcils Styler Brow Mascara δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Lisa Eldridge, μια από τις πιο έμπειρες και σεβαστές επαγγελματίες makeup artists. Η μάσκαρα φρυδιών πυκνώνει οπτικά τα φρύδια, τονίζει το χρώμα τους και τονίζει τα μάτια. Στερεώνει το μακιγιάζ αρκετά καλά: διαρκεί έως και 14 ώρες και το ασυνήθιστο spoolie προσαρμόζεται καλά στα φρύδια σας και κάνει το μακιγιάζ εύκολη δουλειά. Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα: δεν καταφέραμε να βρούμε μια απόχρωση αρκετά σκούρα που να ταιριάζει σε όσους έχουν μαύρα, σχεδόν μαύρα ή πολύ σκούρα καστανά μαλλιά και φρύδια.

Νούμερο 4. Yves Saint Laurent Couture Μάσκαρα Φρυδιών 

● Μέγεθος: 7.7.ml
● Τιμή: πολύ υψηλή
● Απόψεις: η μάσκαρα YSL έχει λάβει μέτρια πολλές καλές κριτικές

Μια άλλη μάσκαρα φρυδιών που δημιουργήθηκε από έναν γνωστό και πολύ αναγνωρισμένο makeup artist – Lloyd Simmonds. Είναι μια από τις πιο ανθεκτικές μάσκαρα φρυδιών που αναφέρονται εδώ: επιβιώνει έως και 45 ώρες στα φρύδια, αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι κάποιος θα ήθελε να φοράει μακιγιάζ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μάσκαρα φρυδιών Yves Saint Laurent Couture είναι μάλλον δύσκολη και χρονοβόρα στην αφαίρεση, καθώς απαιτεί τρίψιμο του δέρματος. Ωστόσο, το μακιγιάζ αυτού του μακροχρόνιου φορέματος είναι αναμφίβολα χρήσιμο σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις όπου τα μοντέλα αναμένεται να φαίνονται άψογα και το μακιγιάζ πρέπει να παραμένει στο δέρμα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δυστυχώς, αυτή η μάσκαρα βγαίνει μόνο σε δύο αποχρώσεις.

Number 5. BENEFIT Gimme Brow+ Gel για όγκο φρυδιών

● Μέγεθος: 3ml
● Τιμή: υψηλή
● Απόψεις: η μάσκαρα Benefit δέχεται καλές γνώμες

Αυτή η μάσκαρα φρυδιών είναι εξοπλισμένη με ένα κλασικό μικρό απλικατέρ που δεν λερώνει το δέρμα και η φαρδιά οδοντόβουρτσα της μπορεί να σβολιάσει και να κολλήσει τις τρίχες μεταξύ τους. Η μάσκαρα αναμφίβολα τονώνει τον όγκο των φρυδιών και τα διαμορφώνει αρκετά γρήγορα. Περιέχει μικροΐνες που προσκολλώνται στα μαλλιά, δίνοντας το αποτέλεσμα πιο πυκνών και πιο εκφραστικών φρυδιών. Το άλλο πλεονέκτημά του είναι ότι είναι αδιάβροχο και μακράς διαρκείας. Η μάσκαρα προσφέρει επίσης μια αρκετά εύκολη εφαρμογή. Το BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel διατίθεται σε δέκα αποχρώσεις. Κάποιοι λένε ότι είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθώς εξασφαλίζει την τέλεια επιλογή αποχρώσεων, άλλοι λένε ότι η μεγάλη γκάμα καθιστά δύσκολη την επιλογή του σωστού χρώματος καθώς μοιάζουν πολύ.