Πώς να Βάζετε Concealer σαν Επαγγελματίας

Πολλές κοπέλες που τώρα αρχίζουν να πειραματίζονται με το μακιγιάζ μπορεί να βρίσκονται σε σύγχυση όσον αφορά την μεγάλη γκάμα από concealer που είναι διαθέσιμα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις και σύσταση. Πώς μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο concealer για τον τύπο του δέρματός μας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο αλλά να καλύπτει τις ατέλειες; Ένα καλό concealer είναι το νούμερο 1 προϊόν ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Δεν καλύπτει μόνο τις ατέλειες, αλλά επίσης δουλεύει και σαν foundation και είναι ένα υπέροχο εργαλείο για να δώσετε σχήμα στο πρόσωπό σας.

Τα περισσότερα concealer που μπορούμε να βρούμε στα μαγαζιά εμπεριέχουν τρία βασικά συστατικά: Ταλκ, Διοξείδιο του Τιτανίου και Λάδι από Μακαδάμια. Όταν σκέφτεστε το ταλκ, μπορεί να ανησυχείτε καθώς σκέφτεστε παράλληλα πόσο πολύ προϊόν εισπνέεται κατευθείαν στους πνεύμονές σας. Το ταλκ σε μικρές ποσότητες, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά, είναι απόλυτα ασφαλές και ο ρόλος του είναι να απορροφά τα περίσσιο λάδι που παράγει το δέρμα μας. Το Διοξείδιο του Τιτανίου, το οποίο χρησιμοποιείται πολύ στα αντιηλιακά, δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα το οποίο δεν επιτρέπει στο concealer να μπει στους πόρους σας. Το τελευταίο συστατικό, το Λάδι από Μακαδάμια είναι πολύ θρεπτικό για το δέρμα και ενυδατώνει την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της ημέρας.

makeupconcealerlead

Πώς να βάλετε το concealer?

Εξαρτάται από την σύστασή του και το πού θέλετε να το εφαρμόσετε. Εάν έχετε ένα υγρό προϊόν καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το απλικατέρ που θα βρείτε με το προϊόν. Τα υπόλοιπα concealer εφαρμόζονται με ένα ίσιο πινέλο. Για να δώσετε σχήμα στο πρόσωπό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το foundation σας ή ένα άλλο πινέλο μεσαίου μεγέθους. Για να μοιράσετε το προϊόν ομοιόμορφα, συστήνεται να βάλετε μία μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας και να το ζεστάνετε πριν το βάλετε με ελαφρά χτυπηματάκια στο δέρμα σας.

Πώς να κρύψετε τις ατέλειες του δέρματος;

Για να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια χρησιμοποιήστε ένα concealer το οποίο να είναι 2-3 αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το δέρμα σας. Υπάρχει ένας μύθος ο οποίος λέει ότι για να καλύψουμε τις κοκκινίλες χρειαζόμαστε ένα ροζ concealer. Η αλήθεια είναι ότι εάν βάλουμε μία ροζ απόχρωση πάνω από μαύρο ή γκρι χρώμα, τότε μπορεί η περιοχή να γίνει πιο ορατή και να ξεχωρίζει. Προσπαθήστε να βρείτε ένα πιο ανοιχτό από το δέρμα σας προϊόν για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Για να κρύψετε μαύρα στίγματα ή σπυράκια, μην χρησιμοποιήσετε πολύ ανοιχτό concealer γιατί θα γίνουν πιο ορατά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *