Δουλεύει ο Ορός Βλεφαρίδων Mavala Double Lash;

Όλες θα θέλαμε να έχουμε μακριές βλεφαρίδες και για αυτό θέλουμε να δοκιμάσουμε τα πάντα ώστε να βελτιώσουμε την εμφάνισή τους. Φυσικά έλαια, κρέμες και τώρα τελευταία ορούς βλεφαρίδων. Η εταιρεία Mavala έχει κυκλοφορήσει τον Ορό Double Lash Serum, ο οποίος έχει ως στόχο να κάνει τις βλεφαρίδες πιο ογκώδεις και πυκνές. Χάρη στην μοναδική του φόρμουλα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και ενεργά συστατικά μπορεί να ενδυναμώσει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας.

Ο Ορός Double Lash Serum της Mavala συσκευάζεται σε ένα μπουκάλι χωρητικότητας 10 ml με ένα απλικατέρ που μοιάζει με αυτό της μάσκαρα. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και εύκολη. Έχει υγρή και διάφανη φόρμουλα. Όταν γίνει η εφαρμογή του προϊόντος, αφήνει τις βλεφαρίδες άκαμπτες αλλά δεν αφήνει υπολείμματα όταν στεγνώσει, ακόμα και για πολλές ώρες.

The Mavala Double Lash Serum έχει ελεγχθεί κλινικά και θεωρείται ασφαλής. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, παρ’ όλα αυτά, ότι είναι μόνο για εξωτερική χρήση και εάν το προϊόν μπει στα μάτια σας πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τον γιατρό σας.

Για να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα του Ορού βλεφαρίδων κάναμε ένα τεστ σε δύο εθελοντές. Μετρήσαμε την αύξηση στον όγκο και το μάκρος των βλεφαρίδων τους σε μία περίοδο τριών μηνών.

avaladoublelash

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Ορός βλεφαρίδων Mavala Double Lash Serum επιμήκυνε τις βλεφαρίδες των εθελοντών μόνο κατά 5%. Η αύξηση στον όγκο έφτασε το 8%. Οι εθελοντές παρατήρησαν σημαντική βελτίωση στην κατάσταση των βλεφαρίδων τους. Κατά την άποψή τους, οι βλεφαρίδες τους είναι πιο δυνατές και δεν πέφτουν τόσο πολύ. Είναι λιγότερο επιρρεπείς σε σπάσιμο, κάτι το οποίο έχει βοηθήσει και στην πυκνότητά τους.

Οι βλεφαρίδες φαίνονται επίσης πιο λαμπερές και υγιείς – το αποτέλεσμα της φόρμουλας που είναι γεμάτη με αιθέρια έλαια. Το αποτέλεσμα του τεστ δεν είναι ικανοποιητικό, καθώς ο βασικός στόχος του προϊόντος είναι να κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές. Υπάρχουν πολλοί άλλοι Οροί στην αγορά, το Nanolash για παράδειγμα, οι οποίοι είναι σαφώς πιο αποτελεσματικοί από το Mavala. Η τιμή αυτού του προϊόντος είναι προσιτή, καθώς δεν πρέπει να στοιχίζει περισσότερο από 15 €, ανάλογα με το μαγαζί από το οποίο αγοράζουμε. Το Malva Double Lash δουλεύει υπέροχα σαν βασικό μαλακτικό βλεφαρίδων ή σαν βάση κάτω από την μάσκαρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *