ΤΟΠ 4 πομάδες φρυδιών. Δείτε τα αγαπημένα μας! [ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ]

Αναζητάτε ένα προϊόν φρυδιών που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πρωτότυπες εμφανίσεις για κάθε περίσταση; Θέλουμε να σας διευκολύνουμε, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τις τέσσερις καλύτερες πομάδες της αγοράς. Δείτε την κατάταξή μας παρακάτω!

Το καθημερινό σας μακιγιάζ φρυδιών από δω και πέρα θα είναι εύκολο, απολαυστικό και το πιο σημαντικό, ακριβές. Δείτε τις τέσσερις καλύτερες πομάδες φρυδιών, για να φαίνεστε πάντα εντυπωσιακοί.

ΤΟΠ 4 πομάδες φρυδιών

1. NANOBROW EYEBROW POMADEΑδιάβροχη πομάδα φρυδιών
με κρεμώδη υφή

nanobrow eyebrow pomade

Μέγεθος: 6 γρ

Αυτή η υπέροχη και αλάνθαστη πομάδα είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Πάρτε τον έλεγχο των φρυδιών σας και εντυπωσιάστε τους όλους με την υπέροχη λάμψη τους. Η πομάδα Nanobrow σας βοηθά να δημιουργήσετε το επιθυμητό σχήμα των φρυδιών σας, να τα γεμίσετε με έντονα, φυσικά χρώματα και να καλύψετε τα κενά. Αν χρειαστεί, προσθέστε επιπλέον χρώμα! Η αδιάβροχη φόρμουλα μακράς διάρκειας, διαρκεί όλη μέρα, οπότε δε χρειάζεται να διορθώνετε το μακιγιάζ σας. Δώστε σχήμα και γεμίστε τα φρύδια σας! Η σύνθεση είναι υπέροχη και βελούδινη και θα φτιάχνετε τα φρύδια σας εύκολα κάθε μέρα. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για όσους δεν είναι τόσο ικανοί στο μακιγιάζ φρυδιών με πομάδα. Τα φρύδια σας θα είναι επιτέλους όμορφα και περιποιημένα, με ακρίβεια, χωρίς αστεία αποτέλεσμα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι τα φρύδια σας θα φαίνονται αραιά ή αποσπασματικά. Το Nanobrow Eyebrow Pomade είναι ένας τρόπος για να αποκτήσετε τέλεια φρύδια με λίγη έως καθόλου προσπάθεια. Είναι ένα τέλειο, παχύρρευστο προϊόν, τόσο για καθημερινές εμφανίσεις, όσο και για βραδινές εξόδους. Αυτή η εύπλαστη πομάδα με διάρκεια, έχει δημιουργηθεί για τις γυναίκες που δεν είναι ικανοποιημένες με την εμφάνιση των φρυδιών τους. Η πομάδα εφαρμόζεται εύκολα, διαρκεί και έχει τέλεια αποτελέσματα. Αξίζει πραγματικά την τιμή του!

Αξιολογήσεις καταναλωτών:

“Έχω αρκετά ωραία φρύδια, αλλά υπάρχουν κενά και οι άκρες δεν είναι ομοιόμορφες. Το Nanobrow Eyebrow Pomade με βοηθά να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα. Έχει υπέροχες φυσικές αποχρώσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκούν!”

 – Μελίνα, 23

“Λατρεύω το εκφραστικό μακιγιάζ, αλλά τα φυσικά μου φρύδια δεν είναι τόσο εντυπωσιακά και έντονα, όσο θα ήθελα. Η πομάδα Nanobrow με βοηθά να πετυχαίνω τέλεια αποτελέσματα. Το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που το μακιγιάζ μου είναι έτοιμο σε ένα δευτερόλεπτο!” 

– Μαίρη, 40

“Αυτή η πομάδα είναι σωτηρία για τα αδύναμα, αραιά και ανοιχτόχρωμα φρύδια μου. Τα αποτελέσματα είναι ΟΥΑΟΥ!”

– Λένια, 29

2. WBco The Brow Pomade

Μέγεθος: 3 γρ

Ονειρεύεστε τέλεια φρύδια; Η Wbco έχει αναπτύξει μια καινοτόμο φόρμουλα που βασίζεται σε ειδικά επιλεγμένα συστατικά που σας προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Η αδιάβροχη φόρμουλα μακράς διάρκειας προσφέρει ματ αποτέλεσμα και δε βαραίνει υπερβολικά τις τρίχες, ούτε τις κολλάει μεταξύ τους. Δημιουργήστε όμορφα φρύδια με αυτήν την πομάδα! Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πέντε έντονων χρωματισμένων αποχρώσεων, για ένα εκπληκτικό μακιγιάζ, γρήγορα και εύκολα. Και σίγουρα χωρίς αστεία αποτελέσματα! Η πομάδα WBco είναι πολύ εύκολη στη χρήση: απλώστε το προϊόν πάνω στο βουρτσάκι, χτενίστε και τονίστε λίγο τις άκρες. Στη συνέχεια σχεδιάστε το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια σας και τέλος! Αυτό το ελαφρύ κρεμώδες προϊόν έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει έντονα, αλλά και ανάλαφρα αποτελέσματα. Εσείς αποφασίζετε! Η αδιάβροχη και ανθεκτική φόρμουλα της πομάδας λειτουργεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Αξίζει σίγουρα να δώσετε προσοχή.

Αξιολογήσεις καταναλωτών:

“Αυτή η πομάδα μου αρέσει πολύ. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να βρω την κατάλληλη απόχρωση για ξανθά μαλλιά. Το χρώμα είναι υπέροχο και φυσικό. Νιώθω ότι θα τη χρησιμοποιώ για πολλά χρόνια, γιατί είναι απίστευτα αποτελεσματική”

– Δήμητρα, 33

“Η πομάδα West Barn Co. έχει αλλάξει τη ζωή μου! Τα φρύδια μου φαίνονται καλύτερα και ακόμα και ένας αρχάριος σαν εμένα, εύκολα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Αφού δοκίμασα διάφορα προϊόντων φρυδιών, αυτό είναι μακράν το καλύτερο. Το χρώμα είναι τέλειο και διαρκεί για ώρες!»

– Σοφία, 25

“Η καλύτερη πομάδα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, σίγουρα. Γρήγορη εφαρμογή και απίστευτα χρώματα”

– Τζένη, 40

3. Benefit Cosmetics POWmade

Μέγεθος: 5 γρ

Αυτή η κρεμώδης πομάδα φρυδιών είναι εμπλουτισμένη με έντονες χρωστικές ουσίες. Τα φρύδια σας επιτέλους θα είναι υπέροχα όπως ακριβώς τα θέλετε! Μεταμορφώστε τα φρύδια σας με ένα άγγιγμα. Οι εξαιρετικές αποχρώσεις σας βοηθούν να γεμίσετε τα φρύδια με φυσικό τρόπο, μόνο με μερικές πινελιές! Η κρεμώδης και ανάλαφρη σύνθεση καλύπτει τις τρίχες και προσφέρει ένα όμορφο βελούδινο αποτέλεσμα. Διαρκεί έως και 36 ώρες! Η αδιάβροχη φόρμουλα της πομάδας δεν αφυδατώνεται, δε ξεφλουδίζει και δεν πέφτει από τα φρύδια, μετά την εφαρμογή. Ένα άλλο πλεονέκτημά είναι το ενσωματωμένο σημείο καθαρισμού περισσεύματος προϊόντος, για να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε την ιδανική ποσότητα κάθε φορά. Θα έχετε τέλεια εμφάνιση, χωρίς καμία προσπάθεια! Το ειδικό βουρτσάκι είναι διπλής όψης και λειτουργεί πάντα καλά, ενώ δε θα σπαταλήσετε προϊόν. Γεμίστε τα φρύδια σας όπως θέλετε!

Αξιολογήσεις καταναλωτών:

“Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ ένα προϊόν αυτού του τύπου και πιστεύω ότι είναι ένα τέλειο προϊόν για αρχάριους. Η μορφή της συσκευασίας βοηθάει να ξεφορτωθείς εύκολα το περίσσευμα από το βουρτσάκι και έτσι μπορώ να δημιουργήσω φυσική εμφάνιση γρήγορα. Οι χρωστικές είναι τέλειες και δεν με δυσκολεύουν στο σχεδιασμό των φρυδιών και στο τολμηρό μακιγιάζ”

– Βίκυ, 26

“Το ερωτεύτηκα! Το προϊόν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και η μικρή ποσότητα εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα. Μετά από πολύ καιρό, δεν έχει στεγνώσει καθόλου και αυτό είναι πολύ θετικό! Διαρκεί όλη μέρα στα φρύδια»

– Κωνσταντίνα, 41

“Είναι μια ιδανική πομάδα φρυδιών. Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει χώρο στο νεσεσέρ της γι’ αυτήν. Είναι κρίμα που το ανακάλυψα τόσο αργά, αλλά δεν το μετανιώνω, είναι η καλύτερη που είχα ποτέ!”

– Ειρήνη, 37

4. Refy Brow Pomade

Μέγεθος: 1,5 γρ

Θέλετε περιποιημένα φρύδια κάθε μέρα; Το Refy Brow Pomade θα σας σώσει! Είναι μία υπέροχη πομάδα φρυδιών. Θέλετε τα φρύδια σας να είναι εκφραστικά και με ασυνήθιστο βάθος; Το ειδικά σχεδιασμένο λοξό πινέλο θα σας διευκολύνει. Η κρεμώδης σύνθεση της πομάδας γλιστρά πάνω στο δέρμα, γεμίζοντας τα κενά. Το ματ αποτέλεσμα φαίνεται φυσικό και εντυπωσιακό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλες αποχρώσεις και να δημιουργήσετε την εμφάνιση που έχετε ονειρευτεί. Αποκτήστε τέλεια φρύδια που θα αναδείξουν τα μάτια σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του πινέλου και στη συνέχεια να γεμίσετε τα κενά στα φρύδια σας. Αν χρειαστεί προσθέστε προϊόν και δημιουργήστε πιο έντονη απόχρωση. Είδατε πόσο απλό είναι; Το Refy Brow Pomade δεν είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά αξίζει.

Αξιολογήσεις καταναλωτών:

“Μου αρέσει πολύ αυτό το προϊόν! Έχει ένα εξαιρετικά λεπτό απλικατέρ και λίγη ποσότητα αρκεί για να φτιάξετε τα φρύδια σας. Αφού το χρησιμοποίησα για καιρό, παρατήρησα ότι δεν στέγνωσε και αυτό είναι πολύ θετικό. Διαρκεί όλη μέρα στα φρύδια”

– Δέσποινα, 30

“Το νέο μου αγαπημένο προϊόν φρυδιών. Είναι καλύτερο από ένα μολύβι φρυδιών ή πιο όμορφο από οποιαδήποτε σκιά έχω δοκιμάσει ως τώρα. Σας επιτρέπει να επιτύχετε έντονη εμφάνιση! Το αγαπώ”

– Μάγδα, 24

“Ένα υπέροχο προϊόν. Λατρεύω τα αποτελέσματά του – φυσικά και όχι πολύ έντονα. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και μου μένει ακόμα προϊόν στη συσκευασία”

– Μαρία, 39