Αποκτήστε το Στυλ Twiggy στο Make-Up σας

Η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ της ερχόμενης φθινοπωρινής περιόδου είναι το λουκ Twiggy. Ποια ήταν η Twiggy; Ήταν ένα μοντέλο και τραγουδίστρια η οποία ξεσήκωσε τον κόσμο την δεκαετία του 1960. Έχει περπατήσει στις πιο σημαντικές επιδείξεις μόδας σε όλο τον κόσμο. Η Twiggy ήταν διάσημη για το γεγονός ότι ήταν πολύ λεπτή, με πολύ κοντά μαλλιά και μεγάλα μάτια. Όταν έγινε διάσημη ήταν μόνο 17 χρονών και πολλές γυναίκες ακολούθησαν το στυλ της. Δεν φορούσε καθόλου μακιγιάζ εκτός από δυνατά, μαύρα μάτια και απίστευτα μακριές βλεφαρίδες. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε το foundation, το οποίο είναι σημαντικό να είναι ελαφριάς κάλυψης. Μία καλή εναλλακτική στο συνηθισμένο σας foundation μπορεί να είναι μία κρέμα ΒΒ.

dasdsadΤο 1960 το χλωμό πρόσωπο ήταν πολύ της μόδας, καθώς φαίνεται πάντα νεανικό. Εάν έχετε φακίδες τώρα είναι η ώρα να τις αναδείξετε, καθώς θα φαίνονται πολύ κολακευτικές με το στυλ Twiggy. Χρησιμοποιήστε concealer για να καλύψετε τυχόν αποχρωματισμούς της επιδερμίδας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πλήρη κάλυψη στις περιοχές με τις ατέλειες, αλλά συνολικά το μακιγιάζ σας θα είναι ελαφρύ και φωτεινό. Περάστε τα πάντα με μία πεπιεσμένη πούδρα και ήρθε η ώρα να πάμε στα μάτια.

Αποφύγετε να βάλετε ρουζ ή bronzer καθώς στη δεκαετία του 1960 όλοι εστίαζαν στα μάτια. Για να κάνετε τα μάτια σας υπέροχα το μόνο που χρειάζεστε είναι μία σκούρα σκιά ματιών, ένα υγρό eyeliner, και μία μάσκαρα. Χρησιμοποιήστε την σκιά στην εξωτερική γωνία των ματιών και απλώστε την μέχρι την πτύχωση. Τρίψτε την σκιά απαλά πάνω στο δέρμα. Πάρτε ένα απαλό πινέλο ματιών και αναμείξτε τυχόν σκληρές γραμμές στην πτύχωση. Θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα, σαν κούκλας, κάτι που ήταν πολύ δημοφιλές εκείνη την εποχή. Χρησιμοποιήστε την ίδια σκιά για να βάψετε την κάτω πλευρά του βλεφάρου, ακριβώς κάτω από την γραμμή των βλεφαρίδων. Βάλτε το υγρό eyeliner αρχίζοντας από μέσα από το μάτι και τραβήξτε την γραμμή στην άλλη πλευρά. Οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι πού μακριές και πυκνές. Βάλτε κατάμαυρη μάσκαρα και καλύψτε με αυτή τις βλεφαρίδες σας. Βάλτε δύο ή τρεις στρώσεις στις κάτω βλεφαρίδες και κολλήστε τις ψεύτικες στις πάνω βλεφαρίδες για να αποκτήσετε το λουκ της Twiggy.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *