Αποτρίχωση με Laser

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται μεταξένιο, λείο δέρμα κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, ανεξαρτήτως εποχής.

Προσπαθούμε συνέχεια να ξεφορτωθούμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα πόδια μας, στις μασχάλες και σε άλλες περιοχές. Συχνά κερδίζουμε την μάχη, αλλά τι κάνουμε ακριβώς για να την κερδίσουμε; Υπάρχουν πολλές μέθοδοι αφαίρεσης τριχών. Κάποιες γυναίκες προτιμούν τα ξυραφάκια, άλλες τις συσκευές αποτρίχωσης. Και με τις δύο αυτές μεθόδους, οι τρίχες μεγαλώνουν ξανά γρήγορα. Υπάρχουν όμως και άλλες που συνήθως προσφέρονται σε σαλόνια αισθητικής και σπα. Εδώ και πολλά χρόνια η αποτρίχωση με laser έχει γίνει οικονομικά προσιτή και, ως εκ τούτου, αρκετά δημοφιλής ανάμεσα στις νέες γυναίκες.

laser1111

Θεραπεία αφαίρεσης τριχών με Laser – Περίληψη

Αυτή η μέθοδος είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές όταν μας ενδιαφέρει να καταστρέψουμε τους θύλακες των τριχών. Κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης με laser, η ακτίνα φωτός δρα στις τρίχες που είναι ορατές στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά και σε αυτές που είναι στην διαδικασία ανάπτυξης. Ο στόχος του laser είναι η ουσία μελατονίνη που βρίσκεται στις τρίχες. Το laser δρα στις ρίζες, καταστρέφοντάς την.

Κατά την αποτρίχωση με laser, οι τρίχες δεν εξαφανίζονται τελείως μετά την πρώτη συνεδρία. Χάρη στο laser οι τρίχες πέφτουν μόνες τους σε δύο με τρεις εβδομάδες μετά την θεραπεία. Η καινούργια γενιά τριχών είναι έτοιμη για θεραπεία μετά από περίπου 5 εβδομάδες και θα ακολουθήσουν 3 με 5 συνεδρίες σε μία περίοδο 5 εβδομάδων για να καταστραφούν όλοι οι θύλακες των τριχών. Μετά, οποιεσδήποτε διορθώσεις γίνονται σε ατομική βάση. Η θεραπεία ανανέωσης της διαδικασίας εξαρτάται από τα επίπεδα ορμονών, τα οποία μπορεί να αλλάξουν σε αυτό το διάστημα. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι οποιεσδήποτε ορμονικές αλλαγές λόγω εγκυμοσύνης, θηλασμού ή ασθενείας μπορούν να δώσουν εκ νέου ώθηση στην ανάπτυξη των τριχών.

Το δέρμα πριν τη θεραπεία πρέπει να είναι υγιές και όχι μαυρισμένο. Το βέλτιστο μήκος των τριχών είναι 1-2 mm. Η θεραπεία laser δεν μπορεί να γίνει σε εγκύους ή σε όσους έχουν αναπνευστικά ή καρδιακά προβλήματα. Έχει αποδειχθεί ότι η αποτρίχωση με laser είναι πιο αποτελεσματική σε όσους έχουν σκούρες τρίχες και ανοιχτό χρώμα δέρματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *