Πώς να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο μακριές

Όλες μας θέλουμε να έχουμε μακριές, πολυπόθητες βλεφαρίδες. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε εάν η Μητέρα Φύση δεν μας έδωσε αυτό το δώρο; Υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες επιλογές.

1 Ψεύτικες

Όλες τις γνωρίζουν. Βγήκαν πριν από κάποια χρόνια και έχουν ξεσηκώσει την βιομηχανία αγοράς. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες πωλούνται παντού και στοιχίζουν λιγότερο από 10 €. Τώρα, έχετε την επιλογή να επιλέξετε ψεύτικες σε όποιο χρώμα ή σχήμα επιθυμείτε. Εάν εφαρμοσθούν σωστά, μπορεί να φαίνονται πολύ φυσικές και να σας κολακεύουν. Ένα ζευγάρι ψεύτικων βλεφαρίδων είναι μία εκπληκτική επιλογή εάν θέλετε να δείχνετε εκθαμβωτική στον γάμο σας ή στον χορό αποφοίτησης. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ανεξάρτητα από το είδος τους, πρέπει να τις βγάζετε πριν πάτε για ύπνο. Επίσης η κόλλα που χρησιμοποιείται για να συγκρατεί τις ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να έχει κάποιες παρενέργειες, όπως κοκκινίλες ή φαγούρα στην περιοχή των ματιών. Παρ’ όλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι μπορούν να κάνουν τα μάτια σας εντυπωσιακά μέσα σε λίγα λεπτά. Όλες έχουμε ακούσει για αυτές αλλά δεν τολμάμε να τις δοκιμάσουμε. Μπορεί να μας φαίνονται υπερβολικά τολμηρές και τεχνητές, αλλά εάν μάθουμε πώς να τις εφαρμόζουμε, μπορούν να μας δώσουν ένα υπέροχο φυσικό λουκ.

Το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα όσον αφορά τις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι να διαλέξετε το σωστό σετ. Οι πιο διάσημες βλεφαρίδες παράγονται από την εταιρεία Ardell. Δυστυχώς, δεν είναι ευρέως διαθέσιμες και μόνο λίγα μαγαζιά τις έχουν. Βέβαια, μπορείτε πάντα να τις προμηθευτείτε στο διαδίκτυο.

mountain

2 Extension βλεφαρίδων

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσω extension είναι πιο φυσικά και διαρκούν περισσότερο από τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες βγαίνουν σε διαφορετικά μήκη, πυκνότητα και καμπύλη. Τα Extension τοποθετούνται σε αναλογία 1 ψεύτικη βλεφαρίδα – 1 φυσική βλεφαρίδα. Η τεχνικός πρέπει να είναι σε θέση να ξεχωρίσει τις βλεφαρίδες σας και να κολλήσει μία συνθετική στις έφηβες ή τις ώριμες βλεφαρίδες σας, ώστε να είναι αρκετά δυνατές να υποστηρίξουν την ψεύτικη. Δεν πειράζουμε τα μωρά βλεφαρίδες ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να είναι υγιή. Η αισθητικός θα κολλήσει την ψεύτικη τρίχα σε απόσταση 1-2 mm από την γραμμή των βλεφαρίδων σας για να μην ακουμπάει το δέρμα σας η κόλλα. Η κόλλα που χρησιμοποιείται στην θεραπεία είναι χημική οπότε ο πελάτης πρέπει να κρατήσει τα μάτια του κλειστά κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Αν και η κόλλα δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα, κάποιες γυναίκες, οι οποίες είναι υπερευαίσθητες, μπορεί να έχουν αλλεργική αντίδραση. Μετά την θεραπεία, η αισθητικός σας θα σας συμβουλέψει να μην χρησιμοποιείτε προϊόντα αφαίρεσης make-up που βασίζονται στο λάδι. Επίσης πρέπει να αποφεύγετε τις λιπαρές κρέμες στην περιοχή των ματιών. Όσο λιγότερο αγγίζετε τις βλεφαρίδες σας, τόσο περισσότερο θα διαρκέσουν. Μην βάζετε αδιάβροχη μάσκαρα και αποφύγετε αυτές που βασίζονται σε νερό εάν μπορείτε.

3 Ορός Ανάπτυξης Βλεφαρίδων

Υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί ενδυναμωτικοί οροί βλεφαρίδων στην αγορά και οι πιο δημοφιλείς είναι το Latisse και το Nanolash. Η συστηματική εφαρμογή είναι το κλειδί για την επιτυχία όταν αποφασίσετε να αρχίσετε την θεραπεία με ένα προϊόν ανάπτυξης βλεφαρίδων. Ο ορός βλεφαρίδων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να έχουμε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Τα ειδικά συστατικά που συμπεριλαμβάνουν πεπτίδια και βιταμίνες, θρέφουν τους θύλακες των τριχών και τους κάνουν πιο δυνατούς και παραγωγικούς. Οι βλεφαρίδες που βγαίνουν από τις υγιείς ρίζες είναι πυκνές, μακριές και λιγότερο πιθανό να πέσουν. Όταν χρησιμοποιούμε ορούς βλεφαρίδων, όπως το Nanolash, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα μέσα στις πρώτες 4 εβδομάδες καθημερινής χρήσης. Η θεραπεία διαρκεί κανονικά περίπου 3 μήνες, καθώς οι βλεφαρίδες χρειάζονται χρόνο για να αναδομηθούν. Το κόστος της θεραπείας είναι λιγότερο από10 € κάθε μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *