Λάδι μαλλιών Nanoil – επιλέξτε την τελειότητα

Οι γυναίκες λατρεύουν να δείχνουν όμορφες.
Επενδύουν στον εαυτό τους και ξοδεύουν χρήματα για καλλυντικά και επαγγελματικές καλλωπιστικές θεραπείες χωρίς δισταγμό.
Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι αφιερώνουν πολύ χρόνο και προσπάθεια στα μαλλιά τους. Οι επισκέψεις στο κομμωτήριο υπερβαίνουν τη συχνότητα επισκέψεων σε αισθητικούς και μανικιουρίστες μαζί.
Πηγαίνουμε στο κομμωτήριο όχι μόνο για να κόψουμε τα μαλλιά ή να αλλάξουμε το χρώμα. Συχνά αποφασίζουμε να κάνουμε θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν άμεσα την εμφάνιση και την κατάσταση των μαλλιών μας και να ενισχύουν τη λαμπρότητα τους.

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος να πάτε στο κομμωτήριο για να πάρετε μια περιεκτική, αναζωογονητική και ωραία θεραπεία στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Nanoil έχει εκπληρώσει τις επιθυμίες των γυναικών για όμορφα και υγιή μαλλιά, δημιουργώντας ένα προϊόν που θα φροντίζει τα μαλλιά τους σαν ένα κορυφαίο κομμωτήριο. Όλα είναι δυνατά στην άνεση του σπιτιού σας, χωρίς προγραμματισμό ραντεβού και χωρίς απώλεια χρόνου.

Λάδι μαλλιών Nanoil – πως μοιάζει;

Το Nanoil είναι ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών που πρέπει να υπάρχει στο μπάνιο σας. Μόλις ανακαλύψετε τις εκπληκτικές ιδιότητες και την ευέλικτη χρήση του, δεν θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με τίποτα άλλο. Τέτοια τελειότητα στην περιποίηση των μαλλιών δεν είχε υπάρξει ποτέ ξανά.

Το Nanoil είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για την περιποίηση των μαλλιών που έρχεται σε ένα όμορφο, κομψό μπουκάλι από παχύ γυαλί, με ακόμα πιο όμορφο άρωμα. Το μαύρο γυαλί προστατεύει προσεκτικά το πολύτιμο καλλυντικό, αλλά ακόμη και ένα τέτοιο όμορφο μπουκάλι δεν αποκαλύπτει την επανάσταση που θα συμβεί στα μαλλιά σας μετά την πρώτη εφαρμογή.

Η φροντίδα των μαλλιών δεν έχει προσαρμοστεί ποτέ ξανά τόσο προσεκτικά στις απαιτήσεις σας!

Λάδι μαλλιών Nanoil – γιατί είναι τόσο τέλειο;

Το Nanoil είναι τελειομανής. Κατανοεί ότι δεν υπάρχει κανένα συστατικό που θα λύσει όλα τα προβλήματα της τρίχας. Επομένως, το λάδι μαλλιών Nanoil διατίθεται σε 3 εκδόσεις. Κάθε ένα από αυτά προορίζεται για ένα συγκεκριμένο τύπο τρίχας και ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο πόρωσης.

Κανένα άλλο καλλυντικό δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τα μαλλιά με τέτοια προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η προσοχή στον τύπο των μαλλιών επέτρεψε στη μάρκα Nanoil να αναπτύξει 3 τύπους ελαίων: καθένα κατάλληλο για έναν από τους 3 τύπους μαλλιών. Χάρη σε μια λεπτομερή ανάλυση της δομής της ανθρώπινης τρίχας, το Nanoil έρχεται στις ακόλουθες εκδόσεις:

  1. Nanoil για μαλλιά χαμηλής πόρωσης – παχιά, δυνατά αλλά χωρίς όγκο, λιπαρά και δύσκολα στο styling.
  2. Nanoil για μέση πόρωση – μέτρια παχιά, αλλά όχι καταστραμμένα, αλλά προβληματικά όταν πρόκειται για styling και φροντίδα. Είναι θαμπά, φριζάρουν και συχνά πέφτουν. Μερικώς έλλειψη ζωτικότητας και ελαστικότητας.
  3. Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης – αφυδατωμένα, κατεστραμμένα, εύθραυστα, ακατέργαστα, αραίωση και πτώση. Τα άκρα τείνουν να χωρίζονται. Επιπλέον, τα μαλλιά φριζάρουν και ηλεκτρίζονται.

Λάδι μαλλιών Nanoil – γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό;

Και οι τρεις τύποι λαδιών μαλλιών Nanoil είναι ο πλούτος των φυσικών ελαίων, που λαμβάνονται κατά τη διαδικασία της ψυχρής πίεσης και επιλέγονται σε άμεση αναλογία με την πόρωση των μαλλιών. Αλλά τα ευεργετικά αποτελέσματα του Nanoil δεν τελειώνουν εκεί. Το λάδι για τα μαλλιά περιέχει μια σειρά βασικών συστατικών στην περιποίηση των μαλλιών: κερατίνη, λανολίνη, βιταμίνη Α και Ε, υγρό μετάξι. Αυτές είναι ουσίες που καθορίζουν την όμορφη εμφάνιση και την υγιή ανάπτυξη των τριχών. Το Nanoil παρέχει στα μαλλιά όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα. Η ανεπάρκεια τους θα είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της λάμψης, της ζωτικότητας και της καλής κατάστασης.

Λάδι μαλλιών Nanoil – γιατί είναι τόσο μοναδικό;

ο Nanoil κρύβει ένα άλλο πολύτιμο μυστικό. Αυτά είναι δύο καινοτόμα και μοναδικά συστατικά που τρέφουν και αναγεννούν τα θυλάκια και ενισχύουν την ανάπτυξη των τριχών, ενώ παχιάζουν ολόκληρο το χτένισμα. Η τακτική χρήση του λαδιού στο τριχωτό της κεφαλής θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Λάδι μαλλιών Nanoil – γιατί είναι τόσο ευέλικτο;

Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά με τη μέθοδο εφαρμογής του Nanoil, αποφασίζετε μόνοι σας. Το Nanoil δημιουργεί άπειρες δυνατότητες.

  • Αν ενδιαφέρεστε για αναγέννηση μαλλιών, βελτιωμένη πυκνότητα ή ενισχυμένη ανάπτυξη – χρησιμοποιήστε το Nanoil στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το αφήσετε σε μια νύχτα και το πρωί να ξεπλύνετε με ένα απαλό σαμπουάν.
  • Εάν τα μαλλιά σας χρειάζονται θρέψη και προστασία, χρησιμοποιήστε το Nanoil σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, αλλά αποφύγετε το τριχωτό της κεφαλής. Μπορείτε επίσης να τα προσθέσετε σε μαλακτικά ή λοσιόν για να βελτιώσετε την απόδοσή τους.
  • Το Nanoil θα αντικαταστήσει επιτυχώς τις μάσκες για τα μαλλιά. Θα παρέχει στα μαλλιά μια πλήρη αναγέννηση. Απλά το εφαρμόζετε για 30 λεπτά πριν από το πλύσιμο των μαλλιών, εφαρμόζεται τόσο στα μαλλιά όσο και στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Το Nanoil είναι επίσης μια τέλεια προστασία για τα μαλλιά, αν το αντιμετωπίζετε σαν ένα μαλακτικό. Απλά το εφαρμόζετε σε υγρά μαλλιά μετά το σαμπουάν. Θα λειτουργεί ως θερμική προστασία. Ωστόσο, εάν το εφαρμόζετε σε στεγνά μαλλιά, θα εξομαλύνετε αμέσως τα μαλλιά που πετάνε και θα έχετε όμορφη εμφάνιση και λάμψη.
  • Το Nanoil θα είναι επίσης ένας σπουδαίος ορός για την προστασία των αφυδατωμένων και των σπασμένων άκρων των μαλλιών. Απλά τρίψτε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στις άκρες.

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι εφαρμογής του Nanoil – εξαρτάται από εσάς και τη δημιουργικότητά σας. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τα μαλλιά σας από τον εσάς!

16 σχόλια “Λάδι μαλλιών Nanoil – επιλέξτε την τελειότητα”

  1. είναι το πρώτο μου λάδι μαλλιών και πρέπει να παραδεχτώ ότι μου αρέσει πολύ. Μυρίζει ωραία αλλά απαλά, και από την πρώτη χρήση τα μαλλιά μου είναι μαλακά και ενυδατωμένα. Αυτό το λάδι θα μείνει μαζί μου για πάντα

    Απάντηση
  2. τέλεια συνοχή, εύκολη εφαρμογή, γρήγορο ξέπλυμα ακόμα και με μέτριο σαμπουάν

    Απάντηση
  3. το μαύρο Redken λειτουργεί τέλεια για τα μαλλιά μου, αλλά ίσως μία μέρα δοκιμάσω κι αυτό

    Απάντηση
    • Αγόρασα το Redken γιατί υποτίθεται ότι είναι φανταστικό αλλά δυστυχώς δεν έκανε τίποτα. Ναι τα μαλλιά μου φαίνονται πιο υγιή αλλά δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα όσον αφορά το χτένισμα. Είμαι λίγο απογοητευμένη :/

      Απάντηση
  4. μετά τη χρήση ελαίου, τα μαλλιά μου φάινονται λες και έχω κάνει μία ακριβή θεραπεία με επαγγελματία κομμωτή

    Απάντηση
  5. είναι καλό αλλά μέχρι εκεί. Το χρησιμοποίησα μερικές φορές, τα μαλλιά μου ήταν μαλακά αλλά μετά από μερικές ώρες ήταν πάλι ίσια

    Απάντηση
    • μάλλον διάλεξες το λάθος λάδι – έπαθα το ίδιο γιατί αγόρασα αυτό για υψηλό πορώδες και όπως κι εσένα τα μαλλά μου ήταν ίσια τελικά τα μαλλιά μου ήταν μεσαίου πορώδους. Όταν αγόρασα το σωστό nanoil και πέτυχε! Το χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα και είμαι πολύ ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα

      Απάντηση
  6. μετά από δύο εφαρμογές, τα μαλλιά μου είναι λαμπερά και μαλακά. Κανένα άλλο μαλακτικό δεν έχει πεύχει κάτι τέτοιο

    Απάντηση
  7. έλαια για αφαίρεση μακιγιάζ, ναι αλλά έλαια για μαλλιά – σίγουρα όχι. Είναι πολύ βαριά για τα λεπτά μαλλιά μου

    Απάντηση
    • δεν έχω παχιά μαλλιά αλλά το λάδι τα επιβάρυνε και έπρεπε απλά να αλλάξω τη μέθοδο εφαρμογής και αντί για ολονύκτια χρήση, το εφάρμοσα μόνο για 2 ώρες και αυ΄το ήταν αρκετό. Έκανε τα μαλλιά μου εύκολα στο χτένισμα και ελαφριά

      Απάντηση
    • η χρήση ελαίων ενδυναμώνει τα αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά, προστατεύει τα άκρα και αποτρέπει το σπάσιμο

      Απάντηση
  8. πολύ καλή σύνθεση, αν η τιμή ήταν χαμηλότερη θα το έπαιρνα αμέσως

    Απάντηση
  9. ότι κι αν χρησιμοποίησα, δεν είχα ποτέ λαμπερά και μαλακά μαλλιά. Χρησιμοποιούσα πάντα μάσκες μαλλιών φτιαγμένες από μαλακτικά (έχω χρησιμοποιήσει διάφορες), ήταν μαλακά στην αφή αλλά χάρη στη χρήση ελαίων όλα είναι οκ και ακόμα καλύτερα στο χτένισμα

    Απάντηση
  10. τα μαλλιά μου που είναι μεσαίου πορώδους λατρεύουν το Nanoil

    Απάντηση
  11. δεν λειτούργησε και τόσο καλά για μένα, ίσως διάλαξα λάθος έκδοση, για χαμηλό πορώδες αλλά εγώ έχω μεσαίου πορώδους, είναι λίγο ακριβό όμως

    Απάντηση
  12. δεν ξέρω πως είχα παραμελήσει τα έλαια για τόσα χρόνια και ταλαιπωρούσα τα μαλλιά μου με μαλακτικά που μόνο τα αφυδάτωναν

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *